Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Ψηφίζουμε… μπάλα – Στη σέντρα της 9ης αγωνιστικής

Οι εκλογές της Κυριακής έχουν διαφοροποιήσει το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Superleague. 4 αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο ενώ οι υπόλοιπες την Δευτέρα. Δείτε τα τελευταία νέα των ομάδων, το πρόγραμμα και τη βαθμολογία.

 
17.15 Ξάνθη – Ηρακλής (ΝΕΤ)

Κρίσιμο ματς, κυρίως για τους γηπεδούχους, θα διεξαχθεί στα Πηγάδια. Η Ξάνθη μετά από περίπου ένα μήνα θα δώσει αγώνα μπροστά στο κοινό της και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπεκαμέγκα και Σταθάκη που είναι τραυματίες.

Προβλήματα έχει και ο Ηρακλής ο οποίος προέρχεται από 4 συνεχόμενες ισοπαλίες. Εκτός είναι οι Κομπαγιάσι, Σίσιτς και Καρλίνιος. Ο Γηραιός μακριά από το Καυτανζόγλειο μετράει τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς.
 
17.15 Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός (NOVA)
Ο Αστέρας είναι μέχρι τώρα η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος αφού βρίσκεται μαζί με την ΑΕΚ στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Η εκτός έδρας νίκη επί της Κέρκυρας έχει ανεβάσει στα ύψη την ψυχολογία των παικτών του Βαγγέλη Βλάχου που καλούνται να δείξουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και εντός έδρας. Μέχρι τώρα μετρούν 3 ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς στην Τρίπολη.
 
Από την άλλη ο Πανσερραϊκός μετά την επικράτησε επί της Καβάλας ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία αλλά για να μπορέσει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις χρειάζεται και βαθμούς μακριά από τις Σέρρες. Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς δεν μπορεί αν υπολογίζει στον Παπάζογλου ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για τον επόμενο μήνα.
19.30 Ολυμπιακός Βόλου – Κέρκυρα (NOVA)
Ντέρμπι νεοφώτιστων στο Βόλο. Ο Ολυμπιακός μετά από τρεις σερί ισοπαλίες αναζητά μία νίκη που θα τον εκτοξεύσει στη βαθμολογία. Σημαντικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο Σάκης Τσιώλης που αναμένεται να παρατάξει επιθετικό σχήμα.
 
Από την άλλη η Κέρκυρα γνώρισε την πρώτη της εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης και ταξίδεψε στο Βόλο με στόχο το θετικό αποτέλεσμα για να “ρεφάρει” τη γκέλα της προηγούμενης εβδομάδας. Μοναδικό πρόβλημα για τους φιλοξενούμενους η απουσία του Ιωάννου.

19.30 Ολυμπιακός – Πανιώνιος (ΝΕΤ)
 
Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα στο ντέρμπι και την κακή εμφάνιση κόντρα στην Ηλιούπολη θέλει νίκη αλλά και θέαμα για να επιστρέψουν τα χαμόγελα στον Πειραιά. Ο Βαλβέρδε θα πρέπει να βρει λύση στη μεσαία γραμμή αφού ο τραυματισμός του Άριελ Ιμπαγάσα και η ίωση του Ντουντού άλλαξε τα πλάνα του. Ίσως για πρώτη φορά φέτος να παίξουν μαζί Μιραλάς και Πάντελιτς με τον Φουστέρ να παίρνει θέση δίπλα στον Ουρτάδο.
 
Από την άλλη ο Πανιώνιος έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ ότι η απομάκρυνση του Στόρε είχε ευεργετικά αποτελέσματα. Ο Άκης Μάντζιος πήρε παράταση στον πάγκο της ομάδας και μέχρι νεοτέρας συνεχίζει κανονικά. Οι Νεοσμυρνιώτες μπορεί να μην τα έχουν καταφέρει στην αρχή του πρωταθλήματος απέναντι σε αντιπάλους που ήταν θεωρητικά στα μέτρα τους, αλλά κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ ήταν άκρως ανταγωνιστικοί.
 
 

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Superleague

Σάββατο 06/11
 
17.15 Ξάνθη – Ηρακλής (ΝΕΤ)
17.15 Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός (NOVA)
19.30 Ολυμπιακός Βόλου – Κέρκυρα (NOVA)
19.30 Ολυμπιακός – Πανιώνιος (ΝΕΤ)
 
Δευτέρα 08/11
 
17.15 Άρης – Λάρισα (NOVA)
17.15 Καβάλα – ΠΑΟΚ (NOVA)
19.30 ΑΕΚ – Εργοτέλης (NOVA)
19.30 Ατρόμητος – Παναθηναϊκός (NOVA)
 

Βαθμολογία (μετά από 8 αγώνες)

1. Ολυμπιακός 18
2. Παναθηναϊκός 17
3. ΑΕΚ 13
4. Αστέρας Τρίπολης 13
5. Άρης 12
6. Καβάλα 12
7. Κέρκυρα 12
8. Ηρακλής 11
9. ΠΑΟΚ 11
10.Ολυμπιακός Βόλου 10
11.Εργοτέλης 9
12.Λάρισα 9
13.Ατρόμητος 7
14.Πανσερραϊκός 7
15.Πανιώνιος 7
16.Ξάνθη 6

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε