Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “ΚΕΔ και ΠΔΕ συνυπεύθυνες της κλοπής”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η “πράσινη” ΠΑΕ αποκάλυψε πως έστειλε επιστολή στην ΚΕΔ -πριν τον ημιτελικό κυπέλλου της Τούμπας, αναφέροντας πως κατήγγειλε με στοιχεία την ακαταλληλότητα του διαιτητή Κύζα, τα οποία όμως δεν διερευνήθηκαν.

Οι “πράσινοι” τονίζουν πως μετά από τη συγκεκριμένη εξέλιξη θεωρούν τις “… ΚΕΔ και ΠΔΕ συνυπεύθυνες της κλοπής εις βάρος του Παναθηναϊκού”, εκφράζοντας παράλληλα ερωτήματα για το αν μπορεί η Ελληνική Πολιτεία να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

“Την Τρίτη 25 Απριλίου 2017, 48 ώρες πριν από τον αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, απεστάλη στον πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Στ. Τριτσώνη καταγγελία με στοιχεία που καταδείκνυαν ότι ο Γιώργος Κύζας δεν έπρεπε να ορισθεί διαιτητής στο συγκεκριμένο αγώνα και επισημάνθηκαν οι προφανείς κίνδυνοι της επιλογής του.

Η καταγγελία ΔΕΝ διερευνήθηκε είτε εκ προθέσεως είτε εκ λάθους, ούτε από την ΚΕΔ, ούτε από την ΠΔΕ. Θεωρούμε ΚΕΔ και ΠΔΕ συνυπεύθυνες της κλοπής εις βάρος του Παναθηναϊκού.

Εγείρεται πλέον το ερώτημα εάν υπό τις προαναφερθείσες συνθήκες η Ελληνική Πολιτεία είναι σε θέση να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε