Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ με ΑΕΚ και Πανιώνιο ο Εμποκού

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ένα ακόμη πρόβλημα, στα ήδη υπάρχοντα, προστίθεται στον Παναθηναϊκό στα μέσα των play off. Το νέο «θύμα» τραυματισμού στους «πράσινους» είναι ο Πολ Ζοσέ Εμποκού, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι στη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με την ΑΕΚ και οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν ότι υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο.

Ως εκ τούτου ο Αφρικανός επιθετικός θα μείνει εκτός προπονήσεων για μία εβδομάδα και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του στο μεθαυριανό ματς με την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ούτε σε αυτό που ακολουθεί την Κυριακή με τον Πανιώνιο στο ίδιο γήπεδο, ενώ ακόμη δεν είναι βέβαιο ότι θα προλάβει το φινάλε με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 31 Μαΐου.

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η αποθεραπεία του Λούκας Βιγιαφάνιες (διάστρεμμα) και δεν αποκλείεται ο Αργεντινός να επιστρέψει στην ενδεκάδα στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τους Θεσσαλονικείς. Όσον αφορά τον μεθαυριανό αγώνα με την Ένωση στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη θα βρίσκονται οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος (εξέτισε την ποινή του), Δημήτρης Κουρμπέλης και Ρόμπιν Λουντ, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε