Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός-Γιάνκοβιτς: “Απαντήσεις στο γήπεδο”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς μίλησε στη Media Day του Παναθηναϊκού για τη νέα χρονιά. Ο 25χρονος φόργουορντ τόνισε πως η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς θα πρέπει να δίνει απαντήσεις στο γήπεδο με τις εμφανίσεις της.

“Βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν, την Πέμπτη παίζουμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας. Είμαστε καινούργια ομάδα με καινούργιους παίκτες. Το βασικό για εμάς είναι να παίζουμε καλά, να είμαστε ενωμένοι. Να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν πρέπει να μιλάμε πολύ, αλλά να τα δίνουμε όλα στο γήπεδο. Πρέπει να δίνουμε εκεί τις απαντήσεις μας μια και καλή», ήταν τα πρώτα λόγια του διεθνή άσου του Παναθηναϊκού, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για το δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας του.

“‘Έχουμε κάνει ένα… ταξιδάκι μέχρι την Κίνα, αλλά από εκεί και πέρα δεν πρέπει να ψάχνουμε για δικαιολογίες. Ούτε την Πέμπτη θα έχουμε δικαιολογίες είτε κερδίσουμε, είτε χάσουμε. Ο προπονητής μας έχει προετοιμάσει καλά για την αρχή της σεζόν. Οι περισσότεροι παίκτες που είμαστε υγιείς, αν και έχουμε δύο τραυματίες τον Νίκο και τον Λευτέρη (σ.σ. Παππάς, Μποχωρίδης), έχουμε τους ρόλους μας. Είμαι προετοιμασμένοι για την αρχή της σεζόν. Έχουμε έναν δύσκολο μήνα μπροστά μας και να κάνουμε αυτό που μας ζητάει ο προπονητή.

Από εκεί και πέρα είτε είναι ματς Πρωταθλήματος, Κυπέλλου ή Ευρωλίγκας πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο γήπεδο. Πρέπει να τα δίνουμε όλα με πάθος και με συγκέντρωση”, πρόσθεσε ο Γιάνκοβιτς.

Όσο για τη θέση που μπορεί να αγωνιστεί καλύτερα, τόνισε: «Εγώ μπορώ να κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής, είτε παίξω στη θέση 2,3,4. Δεν με νοιάζει καθόλου για να πω την αλήθεια. Αυτό που θέλω είναι να κερδίζει η ομάδα και να φτάνει στους στόχους της”.

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε