Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Παρουσίασαν την… εξάστερη φανέλα – “Υποχρεωμένοι να είμαστε σωματικά και ψυχολογικά έτοιμοι”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την αποθέωση γνώρισαν οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Στράτος Περπέρογλου, που έδωσαν το “παρών” σε εκδήλωση χορηγού εταιρίας στην οποία παρουσίασαν το παπούτσι το οποίο χρησιμοποίησαν στο φάιναλ φορ της Βαρκελώνης, αλλά και την “εξάστερη” φανέλα που θα φορέσουν στον τελικό του Κυπέλλου.
Οι δύο παίκτες μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το παπούτσι της “adidas” και υπέγραψαν επάνω σ’ αυτό ενώ στη συνεχεία παρουσίασαν την εξάστερη φανέλα, με τον Διαμαντίδη να επιδεικνύει την πράσινη και τον Περπέρογλου τη λευκή.
 
Πρώτα ο Δημήτρης Διαμαντίδης και στη συνέχεια ο Στράτος Περπέρογλου, σειρά πήρε η παρουσίαση της νέας φανέλας των «πρασίνων» με τα έξι αστέρια.
 
Στις πρώτες δηλώσεις τους οι πράσινοι αναφέρθηκαν στον τελικό του κυπέλλου (Κυριακή 15/5) με τον Διαμαντίδη να τονίζει πως δεν υπάρχει επιπλέον άγχος, μετά την βράβευσή του ως καλύτερος παίκτης της Ευρωλίγκας:
 
“Το άγχος υπάρχει εξ αρχής για τον τελικό του κυπέλλου. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά επιπλέον άγχος επειδή βραβεύτηκα, όχι, καθόλου”, τόνισε ο αρχηγός των “πρασίνων”.
 
Από την πλευρά του, ο Στράτος Περπέρογλου υπογράμμισε: “Σίγουρα, αναγκαστικά πρέπει να ξεχάσουμε τον τελικό της Ευρωλίγκας, καθώς απομένουν ακόμα δύο στόχοι. Απλά ο πρώτος είναι τώρα, ο τελικός του κυπέλλου. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι και να κάνουμε το καλύτερο”.
 
Για να συμπληρώσει ο Διαμαντίδης: “Δεν είναι το πιο εύκολο αλλά είμαστε υποχρεωμένοι σωματικά και ψυχολογικά να είμαστε έτοιμοι. Δεν είμαστε κουρασμένοι, αλλά πιστεύω πως το πνευματικό κομμάτι, δηλαδή να περάσουμε από τη χαρά στη συγκέντρωση είναι το πιο δύσκολο, Πρέπει να το κάνουμε όμως”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε