Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Πάτο και Νεϊμάρ έστειλαν στους “8” την Βραζιλία (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
Με δύο γκολ του Πάτο και άλλα δύο του Νεϊμάρ η Βραζιλία νίκησε με 4-2 το Εκουαδόρ. Η “σελεσάο” θα αντιμετωπίσει έτσι στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα της Παραγουάη. Δείτε το VIDEO
Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Αλεσάντρε Πάτο και Νεϊμάρ, η Βραζιλία επικράτησε με 4-2 του Ισημερινού στην 3η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων και πέρασε στον επόμενο γύρο του Κόπα Αμέρικα.

Από την εξαιρετική σέντρα του Αντρέ Σάντος ο Αλεσάντρε Πάτο με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ελισάγα, κάνοντας το 1-0 για την Βραζιλία στο 28′.

 
Η απάντηση για το Εκουαδόρ ήρθε στο 38′ με τον Φελίπε Καϊσέδο να ισοφαρίζει σε 1-1 νικώντας τον Ζούλιο Σέζαρ, ο οποίος έκανε κακή εκτίμηση και έχει ευθύνη για το γκολ.
 
Η “σελεσάο” πήρε ξανά το προβάδισμα στο 49′ με τον Νεϊμάρ να κάνει το 2-1 με κοντινό πλασέ από την πάσα του συμπαίκτη του στην Σάντος, Γκάνσο.
 
Ο Φελίπε Καϊσέδο χτύπησε ξανά στο 59′, ισοφαρίζοντας σε 2-2 με ένα πανέμορφο γκολ.
 
Μόλις 2 λεπτά αργότερα η ομάδα του Μάνο Μενέζες προηγήθηκε για 3η φορά, με το 2ο γκολ του Αλεσάντρε Πάτο, ο οποίος έκανε το 3-2 στο 61′ με κοντινό πλασέ.
 
Στο 72′, ο Νεϊμάρ. καθάρισε την υπόθεση πρόκριση στα προημιτελικά και σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ύστερα από ωραία ενέργεια και σέντρα του Μαϊκόν, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.
 
ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ζούλιο Σέζαρ, Μάικον, Λούσιο, Τιάγκο Σίλβα, Αντρέ Σάντος, Λούκας Λέιβα, Ραμίρες, Γκάνσο (77′ Ελίας), Ρομπίνιο, Νεϊμάρ (80′ Λούκας), Πάτο (85′ Φρεντ).
 
ΕΚΟΥΑΔΟΡ: Ελισάγα, Ρεάσκο (82′ Ατσιλιέρ), Νορμπέρτο Αραούχο, Εράσο, Βάλτερ Αγιοβί, Μίντα, Νομπόα (91′ Έκτορ Μοντάνιο), Μάικλ Αρόγιο, Έντισον Μέντες (77′ Μίνα), Κριστιάν Μπενίτες, Φελίπε Καϊσέδο.
 
Τα ζευγάρια των προημιτελικών:
Κολομβία-Περού
Αργεντινή-Ουρουγουάη
Βραζιλία-Παραγουάη
Χιλή-Βενεζουέλα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε