Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Πένθος στο γήπεδο του Αιόλου για θάνατό του Βασίλη [pic]

Πένθος στο γήπεδο του Αιόλου για θάνατό του Βασίλη [pic]

Σοκ και οδύνη επικρατούν στη γειτονιά του Ταύρου μια ημέρα μετά το θάνατό του 18χρονου Βασίλη Γεώργαρου κατά τη διάρκεια αγώνα μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο του Ιωνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια.

 Από το πρωί φίλοι και γείτονες του αδικοχαμένου Βασίλη αφήνουν ένα λουλούδι στο γήπεδο όπου ο 18χρονος πέρασε ατελείωτες ώρες προπόνησης με τη φανέλα του Αιόλου Ταύρου τα τελευταία 8 χρόνια αδυνατώντας να πιστέψουν πόσο ξαφνικά χάθηκε ο αγαπημένος τους φίλος.

Το παρκέ του γηπέδου είναι κλειστό σήμερα για τους αθλητές του συλλόγου καθώς,όπως λένε οι υπεύθυνοι της ομάδας,ο Αίολος πενθεί το καμάρι του. “Δεν είναι δίκαιο”, φωνάζουν με τρεμάμενη φωνή οι φίλες του Βασίλη και αφήνουν λίγα λουλούδια μπροστά από τη φωτογραφία του που έχει τοποθετηθεί στην είσοδο του γηπέδου.

Πενθεί όλη η γειτονιά,είμαστε συγκλονισμένοι όλοι”, λέει στο newsit.gr ο πρόεδρος της ομάδας, κ.Ρωμύλος Σαρατσοπουλος και τονίζει πως οι αθλητικές δραστηριότητες του Αιόλου αναστέλλονται μέχρι την Δευτέρα ως ένδειξη πένθους στο τραγικό περιστατικό που εκτυλίχθηκε χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Ιωνικού.

Όπως εξηγεί,ο Βασίλης βρισκόταν στον πάγκο και μπήκε ως αλλαγή στην αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, χωρίς να έχει δηλώσει στους προπονητές του κάποια σημάδια αδιαθεσίας. “

Μπήκε στο παρκέ,έκανε δυο επιθέσεις και μετά βγήκε αλλαγή.Ένιωσε μια μικρή κόπωση και ύστερα από λίγο κατέρρευσε”, επισημαίνει ο κ.Σαρατσοπουλος την ώρα που σύσσωμη η ομάδα του Αιόλου περιμένει την ιατροδικαστική έκθεση προκειμένου να μάθουν πως χάθηκε τόσο απρόσμενα ο αθλητής τους.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε