Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Πιλάβιος: Έχουμε βρει τον διάδοχο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας επιβεβαίωσε το αντίο του Ότο Ρεχάγκελ στην Εθνική και γνωστοποίησε πως έχει βρεθεί ήδη ο αντικαταστάτης του.

“Εχουμε πάρει την απόφασή μας, έχουμε καταλήξει στη διάδοχη κατάσταση και ήδη έχουμε κάνει κάποιες πρώτες επαφές”, τόνισε ο Σοφοκλής Πιλάβιος κατά την αναχώρηση του από την Νότιο Αφρική και συμπλήρωσε: “Σήμερα έγινε ένα άτυπο συμβούλιο επί αφρικανικού εδάφους, αλλά η τελική απόφαση θα ληφθεί στην Ελλάδα, σε κανονικό ΔΣ”. Όσο για τον απολογισμό της ελληνικής πορείας στη διοργάνωση, είπε: “Φεύγουμε με ανάμικτα συναισθήματα από τη Νότια Αφρική, θεωρώ επιτυχημένη την παρουσία της εθνικής”.

 
Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η πρόσληψη του Φερνάντο Σάντος στην θέση του ομοσπονδιακού προπονητή, όμως σε αυτό το άτυπο συμβούλιο έπεσαν και άλλα ονόματα στο τραπέζι, όπως αυτό του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με την ΕΠΟ, η οποία πολύ σύντομα αναμένεται να επικυρωθεί με συμβόλαιο. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει διοικητικό συμβούλιο και αναμένεται να επισημοποιηθεί η συνεργασία με τον Φερνάντο Σάντος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε