Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Πράσινε θεέ Παναθηναϊκέ”

Ο Γιώργος Καραγκούνης σήκωσε στον Αττικό ουρανό το κύπελλο του πρωταθλητή Ελλάδος
Ο Γιώργος Καραγκούνης σήκωσε στον Αττικό ουρανό το κύπελλο του πρωταθλητή Ελλάδος, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Φαντασμαγορική ατμόσφαιρα στη πράσινη φιέστα, που καθήλωσε τους 60.000 οπαδούς που βρέθηκαν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Εντυπωσιακό τελετουργικό στην απονομή του πρωταθλήματος.Στιγμές γέλιου στον αγώνα πράσινων – λευκών με τον Σαραβάκο να κλέβει την παράσταση.

Μία μαγική πράσινη βραδιά έζησαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ. Η γιορτή ξεκίνησε στις 17.30 όταν άνοιξαν οι πύλες για τον κόσμο και ολοκληρώθηκε μετά από τέσσερις ώρες όταν οι παίκτες έκαναν τον καθιερωμένο γύρο του θριάμβου.

Καραγκούνης και Ζιλμπέρτο με τις δύο κούπες ξεκινούν τον γύρο του θριάμβου, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Δείτε το Live της φιέστας

Μεγάλες δόξες του παρελθόντος έδωσαν το παρών και αποθεώθηκαν από τους φίλους της ομάδας. Σαραβάκος, Δομάζος, Ζάετς και πολλοί άλλοι φόρεσαν και πάλι τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια και απέδειξαν ότι η τέχνη δεν ξεχνιέται.
 
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Για την ιστορία το φιλικό τελείωσε με νικητές τους πράσινους με 2-1. Τα γκολ πέτυχαν οι Πετρόπουλος, Σαραβάκος και ο Σισέ που μείωσε για τους άσπρους.
 
Μετά το ορεκτικό που ήταν ο φιλικός αγώνας ακολούθησε το κυρίως πιάτο με την απονομή του τροπαίου.
 
Τα φώτα έσβησαν, η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική και ένας ένας οι πρωταγωνιστές του θριάμβου βγήκαν στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή με τα οχτώ σκαλοπάτια που συμβόλιζαν τα νταμπλ που έχει κατακτήσει ο Παναθηναϊκός.
 
Όλοι αποθεώθηκαν, ενώ εμβόλιμα προβλήθηκαν από τα μάτριξ του γηπέδου στιγμές από την ένδοξη ιστορία του Παναθηναϊκού.
 
Ο Γιώργος Καραγκούνης παραλαμβάνει από τον Νικόλα Πατέρα το τρόπαιο του πρωταθλητή, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Η μεγάλη στιγμή έφτασε λίγο μετά τις 21.30. Ο Γιώργος Καραγκούνης παρέλαβε από τα χέρια του Νικόλα Πατέρα το τρόπαιο του πρωταθλητή και το σήκωσε στον Αττικό ουρανό. Τα εκατοντάδες πυροτεχνήματα έκαναν τη νύχτα μέρα και σήμαναν την έναρξη των πανηγυρισμών.
 
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο αρχηγός της ομάδας πήρε από το χέρι τον πρόεδρο, Νικόλα Πατέρα και όλοι μαζί χόρεψαν μπροστά από τα δύο τρόπαια που κατέκτησαν οι πράσινοι.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI. 
Στη συνέχεια τα φώτα άναψαν, ο ύμνος της ομάδας ήχησε στα μεγάφωνα και ο γύρος του θριάμβου ξεκίνησε με τους παίκτες να γλεντούν και τους οπαδούς να παραληρούν στις εξέδρες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε