Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Προσφυγή από Καραλή – Και στο… βάθος ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Γιάννης Καραλής κατέθεσε προσφυγή κατά της ΠΑΕ Κέρκυρας διεκδικώντας δεδουλευμένα και την ελευθερία του! Στη… γωνία περιμένει η ΑΕΚ για να τον κάνει δικό της

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αξιώνει καταβολή δεδουλευμένων αλλά και μεγάλο μέρος του υπόλοιπου συμβολαίου του, λέγοντας παράλληλα στο περιβάλλον του ότι δεν μπορούσε να κάνει άλλη υπομονή.

Το όνομά του νεαρού παίκτη ακούγεται έντονα για την ΑΕΚ, που θα είναι πιθανότατα η επόμενη επαγγελματική του στέγη στην περίπτωση που κερδίσει την ελευθερία του από την Κέρκυρα.

Με δηλώσεις του στο aek365.gr, ο Καραλής τόνισε για το ενδιαφέρον της Ένωσης: “Γνωρίζω για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, μου έχει μεταφερθεί μέσω του εκπροσώπου μου. Η προοπτική να παίξω στην ΑΕΚ σίγουρα είναι μεγάλο δέλεαρ για μένα. Θα είναι η μεγάλη ευκαιρία της καριέρας μου. Τώρα προέχει να μείνω ελεύθερος από την Κέρκυρα και να πάνε όλα μετά όπως θέλω”.

Μέχρι στιγμής, η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνει τα περί συμφωνία με τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ενώ εξετάζει και την περίπτωση του Δημήτρη Ανάκογλου, για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Διαβάστε ακόμα…

Πόσο πιο… κάτω – Ο χειρότερος “κιτρινόμαυρος” επίλογος (VIDEO)

Οι Μάγιας “σκέφτονταν” την ΑΕΚ – Ο Ενσαλίβα ολοκλήρωσε τον…εφιάλτη

Ο Αντώνης Πετρόπουλος στην ΑΕΚ ως το 2014

Ανακοίνωσε Κοντοέ ο Μπεκάλι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε