Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Αντώνης Πετρόπουλος στην ΑΕΚ ως το 2014

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Αντώνης Πετρόπουλος θα ανήκει στο δυναμικό της ΑΕΚ από την 1η Ιανουαρίου του 2013 και θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους. Ανακοινώθηκε η μεταγραφή, από την εταιρεία μάνατζερ που εκπροσωπεί τον παίκτη

Η Ένωση ολοκλήρωσε τη δεύτερη μετεγγραφής της αφού ήρθε σε συμφωνία με τον Αντώνη Πετρόπουλο. Ο Έλληνας επιθετικός από την 1η Ιανουαρίου όταν και ολοκληρώνεται στο συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό θα είναι παίκτης της ΑΕΚ.

Ο Πετρόπουλος μαζί με τον μανατζέρ του βρέθηκαν στα Σπάτα και έδωσαν τα χέρια με τους ανθρώπους της Ένωσης. Μέχρι το καλοκαίρι θα εισπράξει 60.000 ευρώ ενώ θα υπογράψει και για την περίοδο 2013/14.

Ο παίκτης θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων. H εταιρία μάνατζερ που ανήκει ο 26χρονος φορ επισημοποίησε την συμφωνία με την Ένωση.

Η ανακοίνωση για τον Πετρόπουλο αναφέρει χαρακτηριστικά

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα συνάντηση μεταξύ του ποδοσφαιριστή Αντώνη Πετρόπουλου και της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ,στην οποία επήλθε οριστική συμφωνία για να συνεχίσει την καριέρα του ο υψηλόσωμος επιθετικός στην ΠΑΕ ΑΕΚ για τον επόμενο 1,5 χρόνο, αρχής γενομένης απο την 1η Ιανουαρίου 2013.Η υπογραφή των συμβολαίων θα πραγματοποιηθεί με την έναρξη του νέου έτους».

Ανακοίνωσε Κοντοέ ο Μπεκάλι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε