Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Πρόστιμο στον Ατρόμητο και τιμωρία σε παρατηρητές

Πρόστιμο στον Ατρόμητο και τιμωρία σε παρατηρητές

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με ποινή εξαίρεσης από τον ορισμό τους ως παρατηρητές αγώνων τους Γιάννη Αποστολόπουλο (60 ημέρες) και Γιάννη Στογιαννίδη (20 ημέρες), για πειθαρχικές παραβάσεις στις αναμετρήσεις Κυπέλλου Ατρόμητος-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Ξάνθη, αντίστοιχα.

Ακόμη, με πρόστιμο 5.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Ατρόμητος για τον αγώνα ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Αριθμός απόφασης 93/2017
Επιβάλλει στον παρατηρητή του αγώνα Ατρόμητος-Ολυμπιακός (Κύπελλο Επαγγελματικών Ομάδων, 2/3/2017) Ιωάννη Αποστολόπουλο την ποινή της εξαίρεσης από τον ορισμό του ως παρατηρητή αγώνων για χρονικό διάστημα εξήντα (60) ημερών για πειθαρχική παράβαση, η οποία προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 1, 6, 7 και 11 του Κανονισμού Παρατηρητών Αγώνων Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου.

Αριθμός απόφασης 94/2017
Επιβάλλει στον παρατηρητή του αγώνα ΠΑΟΚ-Ξάνθη (Κύπελλο Επαγγελματικών Ομάδων, 2/3/2017) Ιωάννη Στογιαννίδη την ποινή της εξαίρεσης από τον ορισμό του ως παρατηρητή αγώνων για χρονικό διάστημα είκοσι (20) ημερών για πειθαρχική παράβαση, η οποία προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 1, 6, 7 και 11 του Κανονισμού Παρατηρητών Αγώνων Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου.

Αριθμός απόφασης 95/2017
Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών 1923 χρηματική ποινή ύψους πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ για πειθαρχική παράβαση που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στις διατάξεις των άρθρων 14 §§ 1, 2 και 15 § 2 περ. α΄ του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και η οποία φέρεται ότι τελέσθηκε στις 2 Μαρτίου 2017 (αγώνας Ατρόμητος-Ολυμπιακός, Κύπελλο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε