Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό για τον ημιτελικό κυπέλλου με ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκε το “τριφύλλι” από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, για μικροεπεισόδια στον ημιτελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Το πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ επέβαλε πρόστιμο ύψους 3.700 ευρώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη συμπεριφορά των οπαδών της στον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ.

Η ΕΠΟ αναφέρει πως: “Δίκασε την υπόθεση κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για πειθαρχικές παραβάσεις, που προβλέπονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο (αγώνας 12.4.2017, 5η φάση, 1η αγωνιστική, Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ).

Κήρυξε την εγκαλούμενη ΠΑΕ πειθαρχικώς ελεγκτέα για τις αναλυτικά περιγραφόμενες στο σκεπτικό της προκείμενης αποδιδόμενες σε αυτήν πράξεις και της επέβαλε χρηματική ποινή ύψους τριών χιλιάδων επτακοσίων (3.700) ευρώ.

Δίκασε την υπόθεση κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για πειθαρχικές παραβάσεις, που προβλέπονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο (αγώνας 12.4.2017, 5η φάση, 1η αγωνιστική, Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ).Κήρυξε την εγκαλούμενη ΠΑΕ πειθαρχικώς ελεγκτέα για τις αναλυτικά περιγραφόμενες στο σκεπτικό της προκείμενης αποδιδόμενες σε αυτήν πράξεις και της επέβαλε χρηματική ποινή ύψους τριών χιλιάδων επτακοσίων (3.700) ευρώ”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε