Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Πρόβα Euro No 2 – Ελλάδα-Ρουμανία (21:30)

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Με στόχο την διατήρηση του αήττητου σερί για 18ο σερί ματς, η Εθνική Ελλάδας κοντράρεται με την Ρουμανία, επί αυστριακού εδάφους, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας ενόψει του Euro 2012.

Ο Φερνάντο αναμένεται να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, ενώ σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ρωσία οι αλλαγές στην ενδεκάδα θα φτάσουν τις οκτώ. Ο Πορτογάλος αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια (ο Χαλκιάς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και δεν ακολούθησε την αποστολή), στην άμυνα θα βρίσκονται οι Μανιάτης, Παπασταθόπουλος, Μαλεζάς και Γιαννούλης, ενώ στην μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Μάκος, Καραγκούνης και Τζιόλης. Όσον αφορά την τριπλέτα της επίθεσης αυτή θα αποτελείται πιθανότατα από τους Κονέ, Χαριστέα και Λυμπερόπουλο.
 
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Τοροσίδης, Χολέμπας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Φωτάκης, Θεοδωρίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Σαλπιγγίδης και Γκέκας.
 
Να σημειωθεί πως αν ο Στέφανος Καπίνο πάρει χρόνο συμμετοχής θα γίνει ο νεότερος που φοράει την φανέλα με το εθνόσημο στην ιστορία της εθνικής ομάδας.
 
Όσον αφορά τους Ρουμάνους, εκτός αποστολής βρίσκονται οι Μούτου και Σαπουνάρου. Ο Βίκτορ Πίτουρκα αναμένεται να επιλέξει τους εξής έντεκα: Λουνγκ, Λούκιν, Γκαμάν, Παπ, Ράντου, Κότσις, Νεάγκου, Λάζαρ, Τόρζε, Μαζίλου και Κίπσου.

Στην αποστολή μετέχουν ακόμα οι Ταταρουσάνου, Μπαγκραντεάν, Κιρίχες, Πλεάσκα, Γκοϊ

 
 
 
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε