Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Πρόβλημα με Καπόνο – Αναβάλλεται η άφιξη του στην Ελλάδα

Πρόβλημα με Καπόνο – Αναβάλλεται η άφιξη του στην Ελλάδα

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ ήταν έτοιμος να αναχωρήσει από τις ΗΠΑ με προορισμό την Ελλάδα για να ενσωματωθεί στον Παναθηναϊκό όμως η επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της συζύγου του, τον κρατάει στην Αμερική.

Όπως ενημέρωσε επίσημα ο Παναθηναϊκός, ο παίκτης δεν θα έρθει, προς ώρας, στην Αθήνα αφού θα σταθεί στο πλευρό της γυναίκας του.

Το απρόοπτο μπορεί να χαλάσει τη συμφωνία των δύο πλευρών, αφού δεν αποκλείεται ο Καπόνο να θελήσει να παραμείνει στις ΗΠΑ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

“Μια άτυχη στιγμή χτύπησε την πόρτα της οικογένειας Καπόνο, οδηγώντας στην ακύρωση του προγραμματισμένου για αύριο ταξιδιού του Τζέισον Καπόνο στην Ελλάδα. Η σύζυγός του παρουσίασε μία σοβαρή επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της, κάτι που έχει κλονίσει το ζευγάρι. Όπως είναι λογικό ο Αμερικάνος φόργουορντ θέλει να παραμείνει δίπλα της αυτές τις μέρες. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα μείνει στο πλευρό του παίκτη της, τονίζοντας πως θα του παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια στις δύσκολες ώρες που περνούν ο ίδιος και η σύζυγός του, αναγνωρίζοντας πως η οικογένεια είναι πάνω από όλα.”

Χτυπάει η καρδιά του…εξάστερου – “Πήρε” την Ρεάλ ο Παναθηναϊκός!(VIDEO)

Πεδουλάκης: Ακόμα είμαστε στο σκάψιμο

Η τάπα της ημέρας από τον Τζος Πάουελ (VIDEO)

Το εντυπωσιακό Top 10 της 6ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας (VIDEO)

Ερυθρόλευκο… πάρτι πρόκρισης – Ο Ολυμπιακός “σκόρπισε” την Κάχα Λαμποράλ

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε