Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ροζ σκάνδαλο στην Πρέμιερ Λίγκ

Σε
Σε

Η εξωσυζυγική σχέση του Τζον Τέρι, που αποκαλύφθηκε στα βρετανικά μέσα έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις. Σκέψεις ακόμα και για να τον βγάλουν από αρχηγό της εθνικής Αγγλίας.

Σάλος έχει προκληθεί στο “νησί” μετά την αποκάλυψη ότι ο Τζον Τέρι άφησε έγκυο την πρώην σύντροφο του συμπαίκτη του στην εθνική Αγγλίας, Γουέιν Μπρίτζ. Η Βανέσα Σερονπέλ, με την οποία ο δεύτερος έχει αποκτήσει ένα παιδί, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, εξαναγκάστηκε από τον ποδοσφαιριστή της Τσέλσι, να κάνει έκτρωση και λίγο αργότερα η ιστορία αποκαλύφθηκε.
Τα βρετανικά ΜΜΕ δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα που ενδέχεται να προκληθούν μέσα στο εθνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Το πρώτο ζήτημα είναι οι σχέσεις των δύο παικτών όταν θα βρεθούν στα ίδια αποδυτήρια, αλλά πιο πολύ τονίζουν ότι ο αρχηγός της εθνικής πρέπει να εμπνέει και η ιστορία αυτή έχει δημιουργήσει πολύ διαφορετική εικόνα για τον Τζον Τέρι. Μάλιστα, οι Times αποκαλύπτουν ότι ο τεχνικός των “λιοντάριων”, Φάμπιο Καπέλο, σκέφτεται τον Γουέιν Ρούνει ως επικρατέστερο αντικαταστάτη του Τέρι.
Οι συμπαίκτες του Γουέιν Μπριτζ στην Μάντσεστερ Σίτυ εμφανίστηκαν στον σημερινό αγώνα με την Πόρτσμουθ φορώντας μπλουζάκια που έγραφαν “Είμαστε με την πλευρά του Γουέιν”, για να στηρίξουν τον συμπαίκτη τους στις δύσκολες στιγμές που περνάει.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε