Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Σάντος: Κανείς δεν είναι καλύτερος από μας

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Αισιόδοξος για την πορεία της Εθνικής μας ομάδας στο Euro 2012 εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Πολωνία. Τι είπαν οι Καραγκούνης, Λυμπερόπουλος και Νινής.

Λίγο πριν την αναχώρηση της Εθνικής για την Πολωνία, πραγματοποιήθηκε μίνι εκδήλωση στο ξενοδοχείο του αεροδρομίου, όπου ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας του ΟΠΑΠ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για δύο ακόμη χρόνια και μέχρι το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Φερνάντο Σάντος υποστήριξε: “Πολλά ευχαριστώ για τα καλά λόγια που λέτε. Οι παίκτες το αξίζουν. Αξίζει να είμαστε αισιόδοξοι βάσει της απόδοση που είχαμε στα προκριματικά του Euro. Οι παίκτες με τις εμφανίσεις τους μας δίνουν αυτοπεποίθηση, ότι μπορούμε να δώσουμε και πάλι χαρά στους Έλληνες . Αν είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, είναι δύσκολο να μας κερδίσουν. Κανείς δεν είναι καλύτερος από εμάς”.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Καραγκούνης, σημείωσε: “Το κλίμα είναι πάντα καλό στην Εθνική ομάδα. Όλοι ξέρουμε τι έχουμε να κάνουμε. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο να δώσουμε χαρά στους Έλληνες για τις δύσκολες στιγμές που περνάει η Ελλάδα”.

Λυμπερόπουλος: “Δεν ξέρω πόσο έτοιμοι είμαστε. Θα φανεί στις 8 Ιουνίου. Ξεκινάμε με όνειρα, αισιοδοξία και ταπεινότητα. Και μόνο που είμαστε εκεί είναι σημαντικό. Θέλουμε όμως κάτι περισσότερο. Είμαστε ενωμένοι, μια γροθιά και με τη βοήθεια του Θεού μπορούμε να κάνουμε πολλά”.

Νίνης: “Και μόνο που είμαστε για 3η φορά στο Euro είναι σημαντικό. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε