Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Σαββίδης: «Θα απαιτήσουμε την τιμωρία του Ολυμπιακού»

Σαββίδης: «Θα απαιτήσουμε την τιμωρία του Ολυμπιακού»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, επιβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να μάχεται για την αφαίρεση βαθμών στον Ολυμπιακό.

«Θα απαιτήσουμε την τιμωρία του Ολυμπιακού», είπε προσθέτοντας ότι μόνο όταν πρόκειται να αφαιρεθούν βαθμοί από τους «ερυθρόλευκους» υπάρχει υστερία.

Δήλωσε, στην «Αθλητική Κυριακή»

«Εγώ έχω πει την άποψή μου. Εμείς θα απαιτήσουμε την τιμωρία του Ολυμπιακού. Όλοι παίζουμε ποδόσφαιρο, όλοι πρέπει να τιμωρούνται με τον ίδιο τρόπο. Έχω πει πολλές φορές ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία από εκείνες τις ομάδες που σε όλη του την ιστορία έχει τιμωρηθεί πιο πολύ από όλες τις άλλες, εξάλλου και φέτος ξεκινήσαμε με -3 βαθμούς το πρωτάθλημα.

Είναι περίεργο ότι όταν τιμωρείται ο ΠΑΟΚ, αλλά και οι άλλες ομάδες πλην Ολυμπιακού, δεν υπάρχει καμία υστερία. Τώρα βλέπω ότι υπάρχει κάποια υστερία. Μην παραβιάζετε το νόμο, να συμπεριφέρεστε με σωστό τρόπο και δεν θα τιμωρηθείτε.

Στη συνάντηση που είχα με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, όταν χάσαμε τρεις βαθμούς και μία πρόκριση στο Champions League τους είπα το ίδιο πράγμα. Εσείς αφαιρέσατε την πρόκριση στο Champions League. Εσείς φταίτε.

Αν ο Ολυμπιακός έκανε κάποια ενέργεια, στο όνομα του ελληνικού ποδοσφαίρου πρέπει να τιμωρηθεί. Δεν έμπαινα εγώ στα αποδυτήρια. Πρέπει να έχουν την ευθύνη των πράξεων τους. Στο θέμα αυτό δεν αλλάζω άποψη. Δε μιλάω για το πρωτάθλημα.

Βάσει αγωνιστικών κριτηρίων το κέρδισε ο Ολυμπιακός, αλλά κι από εμάς αφαίρεσαν βαθμούς όχι με αγωνιστικά κριτήρια. Κι από αυτούς λοιπόν πρέπει να αφαιρέσουν βαθμούς. Εμείς σε καμία περίπτωση δεν αντιπαλεύουμε τον Ολυμπιακού, δεν λέμε “ελάτε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στον Ολυμπιακό”. Λέμε πως για τις ίδιες πράξεις, πρέπει να υπάρχει ίδια τιμωρία. Υπάρχει κανονισμός, τον οποίο έχουμε σαν οδηγό. Έχουμε βαρεθεί από όλα αυτά. Πρέπει να βάλουμε μία τελεία κι όχι να δημιουργούμε υστερία».

Για τον τελικό: «Έχουμε πολύ σοβαρές προθέσεις για τον τελικό. Θέλω να πιστεύω ότι θα πάμε να παίξουμε οργανωμένο ποδόσφαιρο. Αυτός είναι ο σκοπός μας να παιχθεί όμορφο ποδόσφαιρο. Σκοπός μας είναι να κερδίσουμε το κύπελλο. Μαζί με την ΑΕΚ πρέπει να οργανώσουμε καλά τους φιλάθλους μας και τη διαιτησία για να μην υπάρξει κάποιο θέμα».

Για τη διεξαγωγή του στο Πανθεσσαλικό: «Όλο το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχει άλλο γήπεδο που να είναι κατάλληλο. Αν το Καυτανζόγλειο ήταν έτοιμο, θα μπορούσαμε να ζητήσουμε να παίξουμε εκεί, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι από τα μη αθηναϊκά γήπεδα, μόνο η Κρήτη και ο Βόλος ήταν διαθέσιμα, πιστεύω ότι θα ήταν πιο λογικό να πάμε στο Βόλο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε