Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

“Σκαλώνει” το γήπεδο του ΠΑΟ-“Βολές” Πάγκαλου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε μια ακόμη συνάντηση με θέμα την προώθηση της διπλής ανάπλασης στις περιοχές της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και του Βοτανικού.  Πάγκαλος: “Ο Παναθηναϊκός οδηγησε τη συζήτηση σε αδιέξοδο”.

Συγκεκριμένα, σήμερα συναντήθηκαν στο γραφείο του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου, η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κυρία Τ. Μπιρμπίλη και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς: ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Ν. Κακλαμάνης, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναικός κ. Ν. Κωσταντόπουλος, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναικού κ. Μ. Κίτσιος και ο κατασκευαστής κ. Μπάμπης Βωβός.

Η συζήτηση κράτησε για περίπου δύο ώρες και ενώ αρχικά φάνηκε να υπάρχει σύγκλιση απόψεων προς την άμεση κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης στη Βουλή που θα προωθήσει το πρόγραμμα της διπλής ανάπλασης, οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός απαίτησαν να διευθετηθούν πρώτα κάποια ζητήματα τεχνικής φύσεως.

Ωστόσο, η πολιτεία θεωρεί ότι αυτά έπονται χρονικά της αναγκαίας νομοθετικής πρωτοβουλίας με αποτέλεσμα η συζήτηση να φτάσει σε αδιέξοδο.

“Βολές” Πάγκαλου

Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα εκφράστηκε η θέση του κ. Πάγκαλου μέσω του γραφείου Τύπου του αναφέροντας τα εξής: “Η Κυβέρνηση θεωρεί ότι έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη σύγκλιση των απόψεων των εμπλεκόμενων φορέων και τους καλεί να δείξουν πνεύμα συνεργασίας μεταξύ τους, ώστε να καταστεί δυνατή η υποβολή της νομοθετικής ρύθμισης που θα προωθήσει το πρόγραμμα της διπλής ανάπλασης”.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε