Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Σοβαρά επεισόδια στην Καισαριανή

Συρράξεις μεταξύ παικτών
Συρράξεις μεταξύ παικτών, παραγόντων και φιλάθλων στην Καισαριανή, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο διαιτητής τα έκανε μαντάρα, παίκτες και παράγοντες πιάστηκαν στα χέρια και φίλαθλοι μπήκαν στο γήπεδο με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί για 10 λεπτά. Τραυματίας ο Κοκκινάκης.

Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ χτυπήθηκε από αντικείμενο και ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Συμπλοκές μεταξύ παραγόντων, αλλά και οπαδών με την αστυνομία κατά την αποχώρηση τους από το γήπεδο. 

Ο ΟΦΗ κέρδισε 2-1 τον Εθνικό Αστέρα σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι. Ο διαιτητής Στρατζαλίδης ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής και χρειάστηκαν να περάσοπυν 30 λεπτά για να μπει στα αποδυτήρια μετά το τέλος.

Έδωσε από ένα ανύπαρκτο πέναλτι σε κάθε ομάδα, αλλά εκεί που τα έκανε πραγματικά μούσκεμα ήταν όταν υπέδειξε πέναλτι σε παράβαση επιθετικού του Αστέρα στην περιοχή του ΟΦΗ

Ευτυχώς ο βοηθός αντιλήφθηκε το λάθος και το πέναλτι δεν εκτελέστηκε ποτέ. Αυτό όμως ήταν αρκετό για να μπουν παράγοντες και φίλαθλοι στο γήπεδο μετατρέποντας το σε ρινγκ. 

Μετά από 10 λεπτά η κατάσταση ηρέμησε κάπως, ο διαιτητής αν και είχε δείξει τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις κράτησε μόνο το ένα και όταν το ματς ολοκληρώθηκε οι συμπλοκές γενικεύτηκαν.

Διακόπηκε η συνέντευξη τύπου μετά από φραστικό επεισόδιο του Μανίκα με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Νωρίτερα οι δύο προπονητές αφού καταδίκασαν τα όσα έγιναν στη συνέχεια διαφώνησαν έντονα όταν ο Μανίκας είπε ότι τέτοια πράγματα γίνονται και στην Κρήτη, για να λάβει άμεση απάντηση από τον Γκουλή ο οποίος είπε: “Αν γινόντουσαν αυτά στο Γεντί Κουλέ τώρα θα παίζαμε στην Αίγυπτο”.

Λίγο αργότερα ο πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα γνωστοποίησε μέσω γραπτής δήλωσης στους δημοσιογράφους την παραίτηση του διότι δεν αντέχει άλλο τις βρομιές του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε