Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Special one ο Μουρίνιο

Το μαεσρικό κοουτσάρισμα του Μουρίνιο κλείδωσε την Μπαρτσελόνα
Το μαεσρικό κοουτσάρισμα του Μουρίνιο κλείδωσε την Μπαρτσελόνα, ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο Πορτογάλος προπονητής νίκησε κατά κράτος τον Μέσι και την παρέα του, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους οπαδούς της Ίντερ αλλά και από τις εφημερίδες της Μαδρίτης.

Το 3-1 της Ίντερ επί της Μπαρτσελόνα αποτέλεσε σίγουρα έκπληξη, αφού η κορυφαία ομάδα του πλανήτη υποτάχθηκε πλήρως στις διαθέσεις των παικτών του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος γνωρίζει ημέρες δόξας μιας και την  επομένη του θριάμβου κανείς δεν ασχολείται με την τεράστια εμφάνιση του Μαϊκόν, την απίστευτη ενέργεια που έβγαλε στο γήπεδο ο Σνάιντερ και την αυτοθυσία του Λούσιο. 

Όλοι μιλούν για τον προσωπικό θρίαμβο του Μουρίνιο, που νίκησε κατά κράτος τον Γκουαρντιόλα και που κλείδωσε για ακόμη μία φορά τον Μέσι. Ο Αργεντινός δεν έχει σκοράρει ποτέ κόντρα σε ομάδα του Μουρίνιο!!!

Ο Ιταλικός τύπος αποθεώνει τον Πορτογάλο όμως τα πιο διθυραμβικά σχόλια φιλοξενούνται στις εφημερίδες της Μαδρίτης που βλέπουν στο πρόσωπο του Μουρίνιο τον άνθρωπο που θα στερήσει από την Μπάρτσα το Τσάμπιονς Λιγκ, ο τελικός του οποίου θα γίνει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. 

Η Marca γράφει: “Ο Μουρίνιο έδωσε ένα μάθημα στον Πεπ” 

Στο ίδιο μήκος κύματος και η άλλη μεγάλη εφημερίδα της Μαδρίτης η As:

“Ο Μουρίνιο κέρδισε την πρώτη μάχη. Μία Ίντερ ανώτερη, καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, γνωρίζοντας πολύ καλά τι πρέπει να κάνει, παρακινούμενη από τον Μουρίνιο, άφησε την Μπαρτσελόνα γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να σημειώσει το 2-0 του αγώνα των ομίλων ένα θέλει να βρεθεί στο τελικό της Μαδρίτης.”

“Έχω προσπαθήσει να εκπαιδεύσω τον Μπαλοτέλι”

Πάντως ακόμη και ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο δεν μπορεί να τιθασεύσει τον Μάριο Μπαλοτέλι. Πολλές φορές τον έχει αποκλείσει από την αποστολή, τον έχει στείλει στη διοίκηση, τον έχει τιμωρήσει για τα πειθαρχικά παραπτώματα του αλλά ο πιτσιρικάς δεν λέει να βάλει μυαλό.

Ο Μουρίνιο του έδωσε μία ακόμη ευκαιρία στον ημιτελικό κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά ο 20χρονος επιθετικός ήταν προκλητικός, βγάζοντας από τα ρούχα τους συμπαίκτες και οπαδούς.

Στο τέλος του αγώνα αποδοκιμάστηκε έντονα από τους φιλάθλους, αντέδρασε πετώντας τη φανέλα και στη φισούνα τα “άκουσε” από τον Μάρκο Ματεράτσι.

Ο Μουρίνιο αναφέρθηκε σε αυτόν στη συνέντευξη τύπου:

“Είμαι εδώ από τον Ιούλιο του 2008 και προσπαθώ να θυμηθώ πόσες φορές έχω προσπαθήσει να εκπαιδεύσω αυτό το σπουδαίο ταλέντο… είναι χιλιάδες. Είναι ημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, το δεύτερο σημαντικότερο ματς σε συλλογικό επίπεδο και συμβαίνει κάτι τόσο άσχημο.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε