Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Στα δύο ο Παναθηναϊκός! Ποιοι παίκτες αγνόησαν το καψόνι του Γιαννακόπουλου

ΦΩΤΟ spor.haber7.com
ΦΩΤΟ spor.haber7.com

– Τρεις Αμερικανοί κι ένας Έλληνας του Παναθηναϊκού δεν επιβιβάστηκαν στο πούλμαν της επιστροφής στην Αθήνα από την Πόλη
– Αντέδρασαν στο καψόνι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
– Ποια ήταν η στάση του Πασκουάλ
– Η πιθανή τιμωρία των “επαναστατών” από την διοίκηση των κυπελλούχων Ελλάδας

Ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος ήταν και ο πρώτος παίκτης που αντέδρασε στο άκουσμα της απόφασης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επιστρέψει η “πράσινη” αποστολή με το πούλμαν,  ο Κρις Σίνγκλετον, ο Κένι Γκάμπριελ και ο Αντώνης Φώτσης ήταν οι τέσσερις παίκτες που αρνήθηκαν να επιβιβαστούν στο πούλμαν της επιστροφής από Κωνσταντινούπολη και θα γυρίσουν μόνοι τους αεροπορικώς.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, και οι συνεργατές του Καταλανού τεχνικού επιβιβάστηκαν κανονικά στο πούλμαν, το οποίο ξεκίνησε με προορισμό την Αθήνα.

Όσον αφορά τους τέσσερις παίκτες, αναμένεται να τιμωρηθούν για την… επανάσταση τους. Οι άνθρωποι της διοίκησης και ο Τσάβι Πασκουάλ θα συζητήσουν για το μέλλον των τριών Αμερικανών και πολύπειρου Έλληνα φόργουορντ.

Η απόφαση του Γιαννακόπουλου και οι αντιδράσεις

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε την απόφαση να επιστρέψει η αποστολή του Παναθηναϊκού από την Πόλη με πούλμαν κι όχι με αεροπλάνο. Αυτή ήταν η τιμωρία του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού στην ομάδα, για τις τραγικές εμφανίσεις της κόντρα στους Τούρκους.

Ο ισχυρός άνδρας του “τριφυλλιού” έδωσε εντολή να ακυρωθούν τα αεροπορικά εισιτήρια, προκαλώντας την αντίδραση ορισμένων παικτών της ομάδας, πράγμα φυσικό μιας και η “πράσινη” αποστολή θα πρέπει να διανύσει οδικώς 1.097 χιλιόμετρα. Αυτό σημαίνει πως θα βρίσκεται στο πούλμαν για κάτι παραπάνω από 11 ώρες, χωρίς να υπολογίζονται οι απαραίτητες στάσεις που θα γίνουν.

Μερικοί παίκτες, λοιπόν, αντέδρασαν, ενημερώνοντας τους ανθρώπους της διοίκησης πως δεν πρόκειται να επιστρέψουν με πούλμαν, αλλά θα ταξιδέψουν με αεροπλάνο.

Σύμφωνα με την El Mundo Deportivo, αυτός που ξεκίνησε την… επανάσταση ήταν ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος αντέδρασε έντονα στο άκουσμα της είδησης της επιστροφής με πούλμαν.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε