Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Στη Βαρκελώνη θα είναι ωραία…

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σε ένα ματς που έσπασε καρδιές ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Μπαρτσελόνα με 76-74 και ετοιμάζεται για την Βαρκελώνη, όχι για να παίξει ξανά με τους “μπλαουγκράνα”, αλλά για να διεκδικήσει το έκτο αστέρι.

Όπως και στα δύο πρώτα ματς στην Βαρκελώνη έτσι και στο τρίτο οι δύο ομάδες έδειξαν πως δεν έχουν μεγάλες διαφορές και όλα κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά καθώς στο μεγαλύτερο διάστημα το ματς πήγαινε πόντο-πόντο.
 
Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς κατάφερε να εξουδετερώσει τον Ναβάρο, όμως το… βρήκε από τον Ρούμπιο που τελείωσε το ματς με 16 πόντους και κράτησε τους πρωταθλητές Ευρώπης όρθιους όταν ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να χτίσει διαφορά. Την ίδια ώρα οι “πράσινοι” με τον συνήθεις ύποπτο Δημήτρη Διαμαντίδη να κάνει για ακόμα μία φορά τα πάντα (17 πόντους, 7 ασίστ) παρουσιάστηκαν αποφασισμένοι να κάνουν το 2-1 και τα κατάφεραν.
 
Πλέον ο Παναθηναϊκός απέχει ένα βήμα από τη Βαρκελώνη. Όχι για το… πέμπτο παιχνίδι της σειράς, αλλά για το Final 4 του Μαΐου. Η πρώτη του ευκαιρία να κάνει… έξωση στην Μπαρτσελόνα από το σπίτι της είναι την Πέμπτη και πάλι στο ΟΑΚΑ.

Δεκάλεπτα: 16-13, 33-29, 55-49, 76-74.

Παναθηναϊκός (Ζέλικο Ομπράντοβιτς): Τέπιτς, Μάριτς, Περπέρογλου 3, Μπατίστ 12 (6 ριμπ.), Φώτσης 10 (6 ριμπ.), Σάτο 6, Νίκολας 13, Τσαρτσαρής 6 (7 ριμπ.), Διαμαντίδης 18 (7 ασίστ), Βουγιούκας 2, Καλάθης 6, Καϊμακόγλου.

Μπαρτσελόνα (Τσάβι Πασκουάλ): Σάδα, Ρούμπιο 16, Λάκοβιτς 13, Ναβάρο 9, Πέροβιτς, Βάσκεθ 6 (11 ριμπ.), Ινγκλς 2, Εντόνγκ 3, Μόρις 10, Λόρμπεκ 1, Άντερσον 12, Γκριμάου 2.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε