Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Στην Κωνσταντινούπολη ο Παναθηναϊκός – Στην Αθήνα ο Σίλντενφελντ

ΦΩΤΟ pao.gr
ΦΩΤΟ pao.gr

Φιλική αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντνούπολη δίνει απόψε το “τριφύλλι” – Ο μετεγγραφικός στόχος του Παναθηναίκού, Γκόρντον Σίλντενφελντ, βρίσκεται στην Αθήνα…

Η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για το αποψινό φιλικό με τη Φενέρμπαχτσε (21:00 Novasports 2).

Οι “πράσινοι” έφτασαν στο αεροδρόμιο “Κεμάλ Ατατούρκ” λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μετά τον απαραίτητο έλεγχο πήγαν στο πούλμαν, προκειμένου να μεταβούν στο ξενοδοχείο. Τα μέτρα ασφαλείας στη γειτονική χώρα είναι «Δρακόντεια» μετά τα τελευταία τρομοκρατικά χτυπήματα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Στιλ, Βλαχοδήμος, Μέστο, Μαρινάκη, Ρέις, Μολέδο, Ιβανόφ, Ευαγγέλου, Χουλτ, Νάνο, Ζέκα, Λουντ, Στάικο, Κουτρουμπή, Λεντέσμα, Μπουμάλ, Βλαχοδήμο Π., Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδη, Ιμπάρμπο και Μπεργκ.

Την ίδια ώρα, ο στο “τριφύλλι’ κινούνται και.. μετεγγραφικά. Οι Γιάννης Αλαφούζος, Αντρέα Στραματσόνι και Ζιλμπέρτο Σίλβα θα έχουν σύσκεψη προς το τέλος της εβδομάδας για τις οριστικές αποφάσεις και όλα δείχνουν πως θα αποκτηθεί φορ.

Από εκεί κι έπειτα, κοντά στην έξοδο είναι ο Μεντί Αμπέντ. Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν τον έχει στα βασικά του πλάνα κι αυτό φάνηκε και από τον αποκλεισμό του από την αποστολή για το αποψινό φιλικό με τη Φενέρμπαχτσε.

Όσον αφορά την περίπτωση του Γκόρντον Σίλντενφελντ, που απασχολεί την ομάδα, βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά ακόμα είναι άγνωστο αν αυτό συνδέεται με τις επαφές που είχε ο εκπρόσωπος του με τον Παναθηναϊκό.

 

Breakfast view ???????? #athens

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Gordon Schildenfeld (@sifkan) στις

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε