Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Στην έδρα του δεν χάνει – Ατρόμητος για… Ευρώπη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Αν και πέρασε δύσκολες στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Γιώργου Δώνη επικράτησε και του ΟΦΗ στο Περιστέρι (2-0), έπιασε τον ΠΑΟΚ στους 26 βαθμούς και εξακολουθεί να κάνει όνειρα… Ευρώπης.

Οι γηπεδούχοι είχαν εξ αρχής πολύ καλή κυκλοφορία στον χώρο του κέντρου και επιτιθέμενοι από τις πτέρυγες με τους Επστάιν και Μπρίτο μπόρεσαν πολύ γρήγορα να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να “πατήσουν” στην περιοχή του Κάρολ.

Το γκολ για τους Περιστεριώτες δεν άργησε να έρθει. Στο 16′ ο Μήτρογλου εκτέλεσε φάουλ, από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής των Κρητικών και πέτυχε το 7ο τέρμα του στο φετινό πρωτάθλημα.

Η υπεροχή των “κυανόλευκων” συνεχίστηκε, στο 25′ ο Μήτρογλου βρέθηκε μία ανάσα από το 2-0, αλλά ο Κάρολ φ’ωναξε “παρών” και έσωσε τους φιλοξενούμενους. Οι επιθετικές προσπάθειες των παικτών του Γιώργου Δώνη συνεχίστηκαν, αλλά ο πορτιέρε του ΟΦΗ βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα.

Το ημίχρονο πάντως έκλεισε με μία μεγάλη ευκαιρία για τους κρητικούς, αλλά ο Μάντζιος (από δύσκολη θέση) έστειλε την μπάλα να περάσει… βασανιστικά δίπλα από το δοκάρι του Ιτάνζ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ είχε την υπεροχή και έχοντας καλύτερη εικόνα στον χώρο της μεσαίας γραμμής προσπάθησε να παραβιάσει την εστία του Ιτάνζ.

Ο νόμος του ποδοσφαίρου ίσχυσε γι’ ακόμη μια φορά και στο Περιστέρι… Την ώρα που ο ΟΦΗ έχανε τις ευκαιρίες, την μία μετά την άλλη, ήρθε ο Ατρόμητος να πετύχει δεύτερο γκολ στο 90+2 με τον Επστάιν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε