Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Στο φινάλε… έκαψε τον καρνάβαλο η Ξάνθη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Νωρίτερα γιόρτασαν το καρναβάλι οι παίκτες της ακριτικής ομάδας, αφού με γκολ του Βάλλα στο 95′ πήραν τρίποντο παραμονής κόντρα στην Κέρκυρα. Με 9 τελείωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι. Φωνάζουν και οι δύο ομάδες για τη διαιτησία του Κουκουλάκη.

Το παιχνίδι στα Πηγάδια ήταν κομβικής σημασίας και για τις δύο ομάδες που μάχονται για την παραμονή στην κατηγορία. Η Ξάνθη ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε με όμορφο τέρμα του Αντεφέμι στο 31′.

Η Κέρκυρα που δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Γκσπούρνινγκ κέρδισε πέναλτι που είδε ο Κουκουλάκης στο 40′. Ο Επστάιν ευστόχησε και έφερε το ματς στα ίσα.

Το δεύτερο μέρος είχε ένταση, νεύρα αλλά και κάκιστο θέαμα. Όμως το φινάλε έκρυβε ιδιαίτερες συγκινήσεις. Στις καθυστερήσεις ο διαιτητής έδειξε τη δεύτερη κίτρινη στους Βενέτη, Ιωάννου και άφησε την Κέρκυρα με 9 παίκτες!

Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο τέταρτος είχε δείξει 6, ο Κουκουλάκης έδωσε πέναλτι υπέρ της Ξάνθης σε μαρκάρισμα του Ιωάννου πάνω στον Καζάκη.

Ο Μπόατενγκ εκτέλεσε, ο Κωνσταντόπουλος απέκρουσε, ο Σουάνης που είχε μπει γρηγορότερα στην περιοχή γύρισε την μπάλα και μετά από κόντρες ο Βάλλας την έστειλε στα δίχτυα. Όλη η Κέρκυρα έπεσε πάνω στον διαιτητή αλλά το γκολ μέτρησε.

Η Ξάνθη έφτασε στους 32 βαθμούς και πλέον μπορεί να αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ η Κέρκυρα έμεινε 2 βαθμούς πίσω από τους Ακρίτες.

Ξάνθη: Γκσπούρνινγκ, Μπόατενγκ, Βάλλας, Κωστούλας, Τζάγκι, Μαρσελίνιο, Αντεφέμι (70′ Βασιλακάκης), Κατόνγκο (56′ Κατόνγκο), Κομεσίδης, Πόι (87′ Κιντάνα), Καζάκης
 
Κέρκυρα: Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Καλαντζής, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Γκουστάβο (71′ Χαμπλ), Επστάιν (83′ Τσίγκας), Γραμμόζης (88′ Ιωάννου), Ιωάννου, Μακρής.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε