Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ 16 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Στο μικροσκόπιο του Τζίγγερ ο Πρίγκιπας

Στο μικροσκόπιο του Τζίγγερ ο Πρίγκιπας
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 20.09.2011 | 09:59
Πρώτη δημοσίευση: 20.09.2011 | 09:59

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αιφνιδιάστηκε από την κίνηση του Σουλτάν Μπιν Νάσερ Αλ Σαούντ αλλά δεν πρόκειται να κάνει βιαστικές κινήσεις. Έδωσε ήδη εντολή στους δικηγόρους του να εξακριβώσουν την αυθεντικότητα της σφραγίδας που υπάρχει στο έγγραφο ενώ θέλει να συναντήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από κοντά τον Πρίγκιπα.

Η πρόταση του Σαουδάραβα Πρίγκιπα μοιάζει πολύ καλή για να είναι αληθινή και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι κάτι περισσότερο από επιφυλακτικός. Σαφώς και εξετάζει το θέμα αλλά πριν κάνει την οποιαδήποτε κίνηση θέλει να έχει συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία.

Αυτό που προβληματίζει περισσότερο τους φίλους αλλά και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού είναι ο τρόπος που κατατέθηκε η πρόταση. Ο Βλάσης Τσάκας διαβίβασε ένα χαρτί στο διοικητικό συμβούλιο στο οποίο υπήρχε η υπογραφή του Πρίγκιπα.

Απορία προκαλεί το γεγονός ότι ο Σουλτάν Μπιν Νάσερ Αλ Σαούντ δεν έστειλε κάποιον δικό του άνθρωπο στην Αθήνα για να μεταφέρει την πρόταση και "εμπιστεύτηκε¨τυφλά τον Βλάση Τσάκα.

Το χαρτί βρίσκεται στα χέρια του Γιάννη Βαρδινογιάννη ο οποίος ζήτησε ήδη από τους δικηγόρους του να πιστοποιήσουν την αυθεντικότητα της υπογραφής του Πρίγκιπα μέσω δικηγόρων στη Σαουδική Αραβία.

Εκτός αυτού θέλει όσο το δυνατόν πιο σύνταμα να συναντηθεί από κοντά με τον Σουλτάν Μπιν Νάσερ Αλ Σαούντ ώστε να διαπιστώσει τις προθέσεις του και φυσικά να λάβει μία τραπεζική εγγύηση για τα 20 εκ. ευρώ που λέει ο Πρίγκιπας ότι θα βάλει άμεσα στον Παναθηναϊκό ώστε να αποκτήσει το 54,7% των μετοχών της ΠΑΕ.

Σαουδάραβας Πρίγκιπας έκανε πρόταση για τις μετοχές Βαρδινογιάννη!


Η επιστολή του Σαουδάραβα Πρίγκιπα που θέλει τον Παναθηναϊκό


   Διαδώστε αυτό το άρθρο