Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Συγκινημένος Λοτζέσκι: “Μου ευχήθηκαν ακόμα και αντίπαλοι οπαδοί του Ολυμπιακού”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ματ Λοτζέσκι είναι ένας παίκτης που έχει κερδίσει τον σεβασμό φίλων και “εχθρών”. Ο παίκτης του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Ρεάλ και μια ημέρα μετά θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους τον σκέφτηκαν και του έστειλαν μηνύματα αγάπης, ανάμεσα τους και αντίπαλοι των “ερυθρόλευκων”.

“Ένιωσα τόση αγάπη μετά τον τραυματισμό που είχα και ένιωσα την ανάγκη να πω ευχαριστώ σε όσους με κάλεσαν, μου έστειλαν μήνυμα ή έκαναν ένα σχόλιο και ευχήθηκαν για την υγεία μου. Πραγματικά δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια όσα ένιωσα από τους συμπαίκτες μου, το σταφ, την οικογένειά μου, τους φίλους και τους οπαδούς. Μάλιστα, κάποιοι οπαδοί ήταν ακόμα και από ομάδες που είναι αντίπαλοι του Ολυμπιακού. Αυτή την αγάπη δεν θα την ξεχάσω ποτέ!

Περιμένοντας τα αποτελέσματα και προετοιμάζοντας τον εαυτό σου ψυχολογικά για έναν τραυματισμό πολύ χειρότερο, σε κάνει να σκέφτεσαι. Αλήθεια, πιστεύω ότι όλα γίνονται για έναν λόγο. Για κάποιο λόγο ήμουν τυχερός και δεν ξέρω το γιατί. Όπως και να έχει, ανυπομονώ να γυρίσω με τους συμπαίκτες μου όσο το δυνατόν γρηγορότερα! Σας ευχαριστώ όλους! Λότζο” ανέφερε ο Λοτζέσκι μέσω Instagram.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε