Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Συμφώνησε με Κάλα και Χοσέ Κάρλος η ΑΕΚ!

Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις της Ένωσης με τους δυο ποδοσφαιριστές της Σεβίλης. Οι μεταγραφές τους αναμένεται να ολοκληρωθούν το βράδυ της Τρίτης. Φεύγει ο Σάχα – Βλέπει Ντουγκλάο και “Dimi”η ΑΕΚ.
 

Δέχτηκε την πρόσκληση της Ανόρθωσης η ΑΕΚ

Η Ένωση έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον μάνατζερ των Κάλα και Χοσέ Κάρλος και έτσι επήλθε οριστική συμφωνία με τους δυο παίκτες που είναι προσωπικές επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ.

 
Οι δύο μεταγραφές θα επικυρωθούν το βράδυ, όταν και η Σεβίλλη στείλει για τον μεν Κάλα το χαρτί του δανεισμού του για ένα χρόνο, ενώ για τον Χοσέ Κάρλος την ελευθέρας του. Η ΑΕΚ παίρνει τον Κάρλος για τουλάχιστον δύο χρόνια, με τους τελικούς όρους του συμβολαίου να ανακοινώνονται επίσημα από την ΑΕΚ, όταν σταλούν τα έγγραφα από τη Σεβίλλη.
 
Ηένωση ανέβασε ελαφρώς τις τελευταίες προτάσεις που κατέθεσε (250.000 ευρώ συν μπόνους στον Κάλα και 180.000 ευρώ συν μπόνους στον Χοσέ Κάρλος) και οι δύο παίκτες -αφού πλησίασαν πλέον τις αποδοχές που είχαν και την περασμένη σεζόν στη Σεβίλλη- συμφώνησαν να έρθουν στον “δικέφαλο”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε