Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Θέλει… συνέχεια ο Παναθηναϊκός, μένει ψύχραιμος ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Να πάρει ώθηση από το μεγάλο “διπλό” στο ΣΕΦ, που του έδωσε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει το “τριφύλλι”. Οι ηττημένοι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να φανούν ψύχραιμοι και να μην πάρουν την… κάτω βόλτα, επειδή έχασαν από τους “πράσινους”.

Ενθουσιασμός από τη μία, απογοήτευση από την άλλη! Η κλασική κατάσταση που επικρατεί μετά από ένα ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός έσπασε το σερί του Ολυμπιακού και πήρε μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΣΕΦ, κάτι που επανέφερε τα χαμόγελα στην ομάδα του Πασκουάλ.

Οι “πράσινοι” εμφανίστηκαν σοβαροί, δεν θύμισαν σε καμία περίπτωση την εικόνα που είχαν στο πρόσφατο ντέρμπι “αιωνίων” για την Euroleague, έδειξαν ομαδικό πνεύμα και έχοντας για ηγέτη τον “δαιμονισμένο” Ρίβερς θα πάνε στις 19 Φεβρουαρίου να διεκδικήσουν τον 18ο τίτλο τους στη διοργάνωση.

Πλέον, το κλίμα στο “στρατόπεδο” του “τριφυλλιού” έχει αλλάξει για τα καλά και όλοι έχουν την πεποίθηση πως η νίκη αυτή θα είναι το εφαλτήριο για μια νικηφόρα συνέχεια σε Ελλάδα και Euroleague, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Πέμπτης με τη Φενέρμπαχτσε.

Την ίδια ώρα, στην ομάδα του Ολυμπιακού υπάρχει μια σχετική απογοήτευση από τον αποκλεισμό της ομάδας από τον τελικό του Κυπέλλου. Το σερί νικών απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν έφτασε το Νο 7 και μάλιστα “έσπασε” μέσα στο ΣΕΦ.

Τα “ατού” των Πειραιωτών δεν βρέθηκαν σε καλή βραδιά και πέρα από τον φιλότιμο Μάντζαρη, οι περισσότεροι παίκτες κυμάνθηκαν σε ρηχά νερά και δεν μπόρεσαν να σταματήσουν το “τριφύλλι”. Βέβαια, οι “ερυθρόλευκοι” έχουν τα παράπονα τους από τη διαιτησία, αλλά δεν πρόκειται να σταθούν εκεί, ούτε στο αρνητικό αποτέλεσμα.

Ο κόσμος της ομάδας -πέρα από τους λιγοστούς κάφρους που πήγαν να κάνουν… ομορφιές με το σφύριγμα της λήξης- χειροκρότησαν τους παίκτες του Σφαιρόπουλου, δείχνοντας πως δεν ξεχνούν τα όσα έχουν κάνει μέσα στη χρονιά, και πως θα συνεχίσουν να τους στηρίζουν. Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται σε… ράγες επιτυχίας, όσον αφορά τους στόχους τους στην Stoiximan.gr Basket League και Euroleague και δεν θα αφήσουν μια ήττα -ακόμα και αν αυτή είναι από τον ‘αιώνιο” αντίπαλο- να τους κλονίσει. Άλλωστε, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, αφού στη γωνία υπάρχει ο εντός έδρας αγώνας με την Μπασκόνια.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε