Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Θλάσεις και ψυχολογικές…ντόπες στην ΑΕΚ – “Φιλική” ήττα από Καλλιθέα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι φόβοι του ιατρικού επιτελείου της Ένωσης για τρεις παίκτες επιβεβαιώθηκαν Να ανεβάσει το ηθικό των παικτών του προσπάθησε ο Έβαλντ Λίνεν στην προπόνηση της Κυριακής. Έχασαν και οι “ρεζέρβες” των “κιτρινόμαυρων”

Οι Παναγιώτης Λαγός, Θωμάς Τσίτας και Ταξιάρχης Φούντας έχουν υποστεί θλάση, στους οπίσθιους μηριαίους, στον δικέφαλο και στους προσαγωγούς αντίστοιχα και θα υποβληθούν την Δευτέρα σε απεικονιστικό έλεγχο. Η περίπτωση του Λαγού δείχνει πιο σοβαρή και θεωρείται απίθανο να παίξει με τον ΠΑΣ, ενώ οι Φούντας και Τσίτας θα το παλέψουν μέσα στην εβδομάδα. Από εκεί και πέρα στην προπόνηση της Κυριακής, ο Φουρτάδο και ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα

Πάντως, ο ‘Εβαν Λίνεν θέλησε να τονώσει το ηθικό των παικτών, μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό. “Ανάλυση του παιχνιδιού και τι έγινε θα κάνουμε την Τρίτη, όλοι μαζί. Αυτό που θέλω να σας πω σήμερα είναι ότι τίποτα δεν τελείωσε από μία ήττα”, τους είπε ο Γερμανός τεχνικός και πρόσθεσε:

“Σίγουρα δεν είναι εύκολο μετά από ένα δύσκολο αποτέλεσμα, αλλά προσπάθεια και συνεχή δουλειά χρειάζεται συνέχεια. Και να κερδίζαμε χθες το ίδιο θα σας έλεγα”. Για να καταλήξει: “Αυτό σας λέω και τώρα: τίποτα δεν τελείωσε. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τα παρατήσουμε. Δεν τελείωσε τίποτα. Δεν απογοητευόμαστε και συνεχίζουμε”.

Ο Λίνεν μίλησε και μετά το παιχνίδι στους κιτρινόμαυρους στα αποδυτήρια, λέγοντάς τους
: “Απλά ένα παιχνίδι χάσαμε, δεν είπε κανείς ότι επειδή κερδίσαμε τη Βέροια θα λύναμε όλα τα προβλήματά μας. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να κοιτάξουμε το επόμενο ματς. Σας έχω πει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά το βλέπουμε”.

Όσοι δε χρησιμοποιήθηκαν στο ματς της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό έπαιξαν φιλικό στην Καλλιθέα και έχασαν με 1-0 από την τοπική ομάδα. Το παιχνίδι ήταν πολύ κακό, οι… ρεζέρβες της Ένωσης απογοήτευσαν και μοναδική αξιοσημείωτη φάση, ουσιαστικά, το γκολ της Καλλιθέας στο 64′ με σουτ του Φαρινόλα εντός περιοχής.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Αραμπατζής, Γιάγκο, Κατσικοκέρης (59′ Χατζησάββας), Παυλής, Κοτσαρίδης, Ρίκκα (84′ Γαρουφαλιάς), Σταματής, Παπαδημητρίου (69′ Τσουκαλάς), Αρκούδας (69′ Αγκιριμπά), Τσούπρος, Κουρέλλας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε