Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Θρίαμβος… στο τέλος για ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σε ένα πλούσιο ματς, που είχε αποβολή τερματοφύλακα, χαμένο πέναλτι και… πέντε γκολ, ο ΠΑΟΚ έφυγε με το “διπλό” από την Κομοτηνή, επικρατώντας του Πανθρακικού με 4-1. Πρώτη ήττα για Πανθρακικό μετά από έξι ματς – Ντεμπούτο Κατσουράνη με ασίστ.

Αν και ο Πανθρακικός μπήκε με ενθουσιασμό στο παιχνίδι, παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ πήρε πολύ γρήγορα τα ηνία του ματς και βρέθηκε πολύ κοντά σε ένα γκολ, αλλά ο Σαλπιγγίδης ηττήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Κουτσόπουλο (12′). Ο “δικέφαλος του Βορρά” συνέχισε να έχει την υπεροχή, αλλά ο Πανθρακικός πρόσεξε περισσότερο την άμυνα του και “έκλεισε” τους διαδρόμους προς την εστία του.

Χωρίς να έχουν απειλήσει άμεσα, αλλά έχοντας ισορροπήσει το ματς, οι Θρακιώτες κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 30′ με το αυτογκόλ του Κάτσε. Τα επόμενα λεπτά είχαν τεράστιο ενδιαφέρον. Ο Δερμιτζάκης είδε τον Βαϊρουά να γίνεται αναγκαστική αλλαγή και την ομάδα του να μένει με 10 παίκτες, αφού ο Σαλπιγγίδης κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του τερματοφύλακα Κουτσόπουλου. Ο Έλληνας επιθετικός όμως ηττήθηκε από τα 11 βήματα, αφού ο Αντίλοβιτς έπιασε το πέναλτι, με εντυπωσιακό τρόπο.

Έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, αλλά ο Πανθρακικός αμύνθηκε σωστά, ενώ στο 61′ βρέθηκε πολύ κοντά και σε δεύτερο γκολ με τον Λουσέρο. Η πίεση των Θεσσαλονικέων αυξήθηκε και τελικά τα επιθυμητά αποτελέσματα ήρθαν μέσα σε ένα εξάλεπτο. Στο 70′ ο Λάζαρ έφερε το ματς στα ίσα, ενώ στο 76′ ο Σαλπιγγίδης πέτυχε με δύσκολη κεφαλιά το 2-1.

Οι γηπεδούχοι στην συνέχεια… κατέρρευσαν κι έτσι δέχτηκαν άλλα δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, γνωρίζοντας έτσι βαριά ήττα μέσα στην έδρα τους.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Σερφά, Χρήστου, Λαδάκης (83′ Κυβελίδης), Κάστσελαν, Μίνγκα (41′ Αντίλοβιτς), Λουσέρο, Βαϊρουά (33′ Μουνάφο), Παπαδόπουλος

ΠΑΟΚ (Δώνης): Χακόμπο, Αποστολόπουλος, Κατσικάς, Βιβιάν, Λίνο, Λάζαρ (83′ Σταφυλίδης), Κάτσε, Ρομπέρ (59′ Κατσουράνης), Φωτάκης, Λόρενς (78′ Γιάννου), Σαλπιγγίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε