Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τα λένε… μεταγραφικά στον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει την Πέμπτη με τον Δημήτρη Γόντικα. Θέμα συζήτησης… η πορεία του “τριφυλλιού” μετά και από τον αποκλεισμό από την Οντένσε. L` Equipe: Προτεραιότητα της Βόλφσμπουργκ ο Μπουμσόνγκ
Ο αποκλεισμός από τους Δανούς έχει φυσικά αλλάξει α οικονομικά δεδομένα των “πρασίνων”, αφού οι διοικούντες της ομάδας υπολόγιζαν στην οικονομική ενίσχυση που θα έπαιρναν.
 
Επιθυμία τόσο του Γόντικα, όσο και του Φερέιρα δύο είναι να διατηρηθεί το πλάνο που έχει καταστρωθεί από την αρχή της σεζόν, ενώ θα γίνει λόγος και για περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.
 
Προτεραιότητα του τεχνικού του “τριφυλλιού” είναι η απόκτηση του Κάστρο και φυσικά αν φύγει ο Μπουμσόνγκ, ενός κεντρικού αμυντικού για να καλυφθεί το κενό που θα δημιουργηθεί.
 
Υπό τις παρούσες συνθήκες, ο Φερέιρα θέλει μόνο την προσθήκη του Αντρέ Κάστρο στο ρόστερ του, αφού τον θεωρεί ιδανική περίπτωση, όμως όσο καθυστερούν οι “πράσινοι” είναι ορατός ο κίνδυνος να πάει στην Σπόρτινγκ Χιχόν ο παίκτης.
 
Για να προχωρήσει το θέμα του θα πρέπει να υπάρξει κάποια αποχώρηση για να προκύψουν οι οικονομικές δυνατότητες και αυτές θα τις προσφέρει ο Νταμιέν Πλεσί, όπως όλα δείχνουν. Ο Γάλλος μέσος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με αγγλική ομάδα και βρίσκεται κοντά σε συμφωνία μαζί της. Αν τελικά φύγει θα εξοικονομηθούν 500.000 ευρώ περίπου, χρήματα που θα πάνε κατευθείαν για την απόκτηση του Κάστρο.
 
Όσον αφορά το θέμα του Μπουμσόνγκ, ο μάνατζερ του Γάλλου αμυντικού συνεχίζει να ψάχνει ομάδα στο εξωτερικό, αλλά οι υψηλές αποδοχές του σέντερ μπακ των “πράσινων” αποτελούν σημαντικό εμπόδιο στην αναζήτηση αυτή. Στον Παναθηναϊκό πάντως υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρεθεί τελικά λύση, κάτι που αν τελικά συμβεί θα εξοικονομηθούν 2 εκατομμύρια ευρώ περίπου.
 
L` Equipe: Προτεραιότητα της Βόλφσμπουργκ ο Μπουμσόνγκ
 
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της “L`Equipe” οι “Λύκοι” έχουν μπει πολύ δυναμικά στη διεκδίκηση του παίκτη, τον οποίο θέλει και η Στουτγκάρδη.
 
Χαρακτηριστικά, η γαλλική εφημερίδα γράφει ότι “… ο προπονητής, Φέλιξ Μάγκατ, έχει θέση ως προτεραιότητα την απόκτηση του πρώην διεθνούς με την Εθνική Γαλλίας”.
 
Σε αυτό μπορεί να συντελέσει και η πρόωρη έξοδος από το Τσάμπιονς Λιγκ που δεν αφήνει στο “τριφύλλι” περιθώρια για πολλά έξοδα στο έτσι κι αλλιώς επιβαρυμένο μπάτζετ του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε