Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Τελικός κυπέλλου: Τη γλιτώνουν με πρόστιμο Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με χρηματικό πρόστιμο θα τιμωρηθούν όπως όλα δείχνουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στον τελικό του κυπέλλου. Διαβάστε τι είπαν στις απολογίες των οι δύο ΠΑΕ.

Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ η απόφαση για τα επεισόδια στον τελικό του κυπέλλου. Αυτό σημαίνει πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο ΠΑΟΚ θα τιμωρηθούν με χρηματικό πρόστιμο.

Ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Κάρμης ανέγνωσε τις δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Σαρρή μετά τον τελικό με τις οποίες έδινε συγχαρητήρια στις ΠΑΕ αλλά και την ανακοίνωση της ΕΠΟ η οποία συνεχάρη όλους τους εμπλεκομένους.

Εν συνεχεία τόνισε: “Φαντάζομαι ότι μετά το κατηγορητήριο που μας βαραίνει και μετά από αυτές τις δηλώσεις κάποιος πρέπει να παραιτηθεί. Η ο πρόεδρος της ΕΠΟ ή ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. Οι ρίψεις έγιναν για πανηγυρισμό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να μιλάμε για εκτεταμένα επεισόδια. Δεν συντρέχει καμία προϋπόθεση. Η έγκληση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα είναι παντελώς αβάσιμη και αστήρικτη. Τα γεγονότα έλαβαν χώρα σε ώρα κατά την οποία η ΠΑΕ δεν έχουν ευθύνη (μεταξύ 5 και 7). Ο τελικός ήταν μία γιορτή, χειροκροτήθηκαν νικητές και ηττημένοι, δεν κουνήθηκε φύλλο δεν άνοιξε μύτη”.

Στην απολογία των Θεσσαλονικέων, ο νομικός σύμβουλος της ομάδας, Αχιλλέας Μαυρομάτης υπογράμμισε πως ο “Δικέφαλος του βορρά” δεν φέρει ευθύνη για τα επεισόδια, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η ευθύνη των ομάδων είναι απ’ την άφιξή της αποστολή τους και μετά. Για τα περιστατικά πριν δεν μπορεί να ευθύνεται. Η εικόνα στο γήπεδο ήταν όπως έπρεπε, σαν γιορτή. Άλλωστε υπάρχουν και πολλά δημοσιεύματα (τα οποία και κατέθεσε) που αναφέρονται στην άψογη ατμόσφαιρα του τελικού. Συνομολογούμε πως δεν προκύπτει από πουθενά κατηγορία για εκτεταμένα επεισόδια».

Στη συνέχεια, έγινε συζήτηση και για το περιβόητο πανό των οπαδών του ΠΑΟΚ (“Η μεγαλύτερη μετακίνηση ναρκωτικών στην Ελλάδα). Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλοντας να το δικαιολογήσει, ισχυρίστηκε πως το πανό έγραφε για μετακίνηση κι όχι διακίνηση, ενώ υπογράμμισε πως για τους οπαδούς του συλλόγου «και ο ΠΑΟΚ είναι ναρκωτικό»!

“Ο ΠΑΟΚ έκανε το… λάθος να νικήσει τον Ολυμπιακό”

Επίθεση κατά ΕΠΟ, ΕΛΑΣ και Ζαγοράκη απ’τους οργανωμένους του ΠΑΟΚ

Σκληρή ανακοίνωση απ΄τον ΠΑΟΚ: “Διάλεξαν λάθος αντίπαλο”

Γεωργιάδης: Εξοργιστική απόφαση το -3

“Ξε-τιμωρήθηκε” ο ΠΑΟΚ! Ξέσπασμα με 3αρα στον Ατρόμητο

Νέα δίωξη κατά Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ – Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών!


Tα 4 δάχτυλα του Κουτρουμπή στον Ινσαουράλδε (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε