Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

“Ο ΠΑΟΚ έκανε το… λάθος να νικήσει τον Ολυμπιακό”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ στην απολογία του στην Σούπερ Λίγκα για τα επισόδια της Λεωφόρου επιτέθηκε στην ΕΠΟ ενώ χρέωσε ευθύνη στην αστυνομία.

Ο Αχιλλέας Μαυρομάτης εκπροσώπησε νομικά τον ΠΑΟΚ στην απολογία του δικεφάλου στην Σούπερ Λίγκα.  Ο επικεφαλής του νομικού τμήματος της ΠΑΕ εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΕΠΟ.

“Ο ΠΑΟΚ έκανε το λάθος να νικήσει τον Ολυμπιακό και να προκαλέσει την αντίδραση της ΕΠΟ που δεν έχει προηγούμενο. Η ΕΠΟ μπορεί να θέλει να διαλύσει τον ΠΑΟΚ αλλά εσείς πιστεύω ότι θα κρίνεται δίκαια.

Έχω τη βεβαιότητα ότι αν η απόφασή σας δεν είναι αυτή που θέλει η ΕΠΟ τότε θα επέμβει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας και θα ασκήσει έφεση.”

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Ποικιλίδης κατηγόρησε την αστυνομία:  “Είναι πάγια τακτική μας να ζητάμε εισιτήρια και υπήρχε αισιοδοξία λόγω του τελικού του Κυπέλλου. Φωνάξαμε τους συνδέσμους και τους είπαμε ότι πρέπει να προσέξουν. Εγώ μίλησα με τον Ταξιάρχο που μου είπε ότι έγινε εξονυχιστικός έλεγχος στους οπαδούς. Αν υπήρχε αστυνομική δύναμη στη θύρα δεν θα γινόταν τίποτα.”

Παναθηναϊκός: Η αστυνομία έχει ευθύνη για τα επεισόδια

Επίθεση κατά ΕΠΟ, ΕΛΑΣ και Ζαγοράκη απ’τους οργανωμένους του ΠΑΟΚ

Σκληρή ανακοίνωση απ΄τον ΠΑΟΚ: “Διάλεξαν λάθος αντίπαλο”

Γεωργιάδης: Εξοργιστική απόφαση το -3

“Ξε-τιμωρήθηκε” ο ΠΑΟΚ! Ξέσπασμα με 3αρα στον Ατρόμητο

Νέα δίωξη κατά Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ – Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών!


Tα 4 δάχτυλα του Κουτρουμπή στον Ινσαουράλδε (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε