Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

Τεράστια διαφορά στο οικονομικό μεταξύ Μπλάνκο και Παναθηναϊκού

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Γκουστάβο Οναϊντία συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γόντικα αλλά σύμφωνα με πληροφορίες το οικονομικό χάσμα μεταξύ της πρότασης του Παναθηναϊκού και των αξιώσεων του Μπλάνκο, είναι τεράστιο.

Λέει αντίο στην ΑΕΚ ο “Ζορό”

 

Συγκεκριμένα ο Αργεντινός αξιώνει 1,2 εκ. ευρώ το χρόνο καθαρά για τετραετές συμβόλαιο, την ώρα που αυτή τη στιγμή αμοίβεται με 400.000 ευρώ ετησίως από την ΑΕΚ!

Οι “πράσινοι” δεν είναι διατεθειμένοι παρά τη δεδομένο επιθυμία τους να αποκτήσουν τον παίκτη, να του προσφέρουν περισσότερα από 800.000 ευρώ το χρόνο μαζί με τα μπόνους.

Όπως γίνεται αντιληπτό αν ο Μπλάνκο δεν ρίξει τις απαιτήσεις του μοιάζει απίθανο να προχωρήσει το θέμα. Ο μάνατζερ του με δηλώσει του στην Sportday επιβεβαίωσε το ραντεβού που είχε με τον Δημήτρη Γόντικα.

“Με κάλεσε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού για να μάθει σε τι επίπεδο είναι οι διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ και να συζητήσουμε ποιες είναι οι προϋποθέσεις πιθανής συνεργασίας μας. Μου ανέφερε ένα Δ.Σ. του Παναθηναϊκού, πιθανότατα στις 15 του μήνα και ότι ίσως μετά κάνει πρόταση. Δεν ήταν σε θέση να διαβεβαιώσει ότι θα καταθέσει προσφορά.

Τον Μπλάνκο τον θέλουν και η διοίκηση και ο προπονητής, ανεξάρτητα αν θα μείνει ή θα φύγει ο Σισέ.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε