Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι λέει ο Τσάκας στο NewsIt–Το Σαββατοκύριακο οι Σαουδάραβες στην Αθήνα

Δείτε VIDEO με δηλώσεις του Βλάση Τσάκα στο NewsIt. Στην Αθήνα ενδέχεται να βρίσκονται το Σαββατοκύριακο οι εκπρόσωποι των Σαουδαράβων επενδυτών, με σκοπό να έχουν επαφές με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.
Ο κ. Τσάκας μίλησε για το σχέδιο τον Σαουδαράβων επενδυτών που προτείνει στον Γιάννη Βαρδινογιάννη να συνδιοικήσουν έως ότου ολοκληρωθεί η μεταβίβαση, ενώ διέψευσε για μία ακόμη φορά ότι πίσω από την πρόταση για την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κρύβονται Πριγκιπικά μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος Αμπντούλ Αζίζ.
 
Όσον αφορά τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, δεν είναι αρνητικός στην πρόταση, αλλά θέτει ως απαραίτητη προϋπόθεση μαζί με τη διοίκηση, οι Σαουδάραβες να αναλάβουν να καλύψουν τις τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις στο μεσοδιάστημα.
 
Παράλληλα, θέλει να υπάρξει έγγραφη συμφωνία, ότι όσα χρήματα δαπανηθούν από την πλευρά των επενδυτών, δεν θα τους επιστραφούν σε περίπτωση που χαλάσει η συμφωνία.
 
Να τονίσουμε πως εκπρόσωποι των Σαουδαράβων της εταιρίας που θέλει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών των “πρασίνων” ενδέχεται να ταξιδέψουν στην Αθήνα, προκειμένου να συζητήσουν με τον μεγαλομέτοχο ττου “τριφυλλιού”
 
Για αυτό το σκοπό, ο Βλάσης Τσάκας είχε το μεσημέρι της Πέμπτης μία σχετική κουβέντα με αξιωματούχους της Πρεσβείας της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα.
 
Οι ενδιαφερόμενοι προέρχονται από άτομα ευρέως γνωστά της Αραβικής χώρας και της βασιλικής οικογένειας και η Πρεσβεία, θα παρέχει κάθε διευκόλυνση (σύμφωνα με τα λεγόμενα του Τσάκα). Επιπλέον πληροφορίες αναφέρουν, ότι ανάμεσα στο κλιμάκιο που θα έρθει στην Αθήνα θα βρίσκεται και ένας εκ των επενδυτών.
 
Από εκεί και πέρα, αργότερα μέσα στην ημέρα αναμένεται ενημέρωση από την πλευρά Βαρδινογιάννη για το αν όντως είναι ασφαλισμένα στην ΠΑΕ τα 15 εκατομμύρια ευρώ του φακέλου που παρέδωσε ο Τσάκας.
 
 

Τσάκας: Μήν ακούω μ…. για διαδόχους του Αμπντούλ Αζίζ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε