Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Το NewsIt με τον Ολυμπιακό στο Παρίσι

Το NewsIt με τον Ολυμπιακό στο Παρίσι

Η ώρα για το ραντεβού του Ολυμπιακού με την ιστορία του, φτάνει. Στις 22.00 οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την Παρτιζάν έχοντας τη συμπαράσταση 5.000 φίλων τους. Αποκλειστικές ΦΩΤΟ και βίντεο.

Το προφίλ των άλλων ομάδων

Η πιο μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό έφτασε. Λίγες ώρες έμειναν για τον ημιτελικό του φάιναλ φορ απέναντι στην Παρτιζάν και οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη δηλώνουν έτοιμοι για το σπουδαίο “ραντεβού”. 

Οι οπαοί του Ολυμπιακού έχουν φτάσει στην πόλη του φωτός και είναι έτοιμοι για να κερδίσουν τη μάχη της εξέδρας. 5.000 αναμένεται να δώσουν το παρών στο Παλέ Ντε Μπερσί. Η απεσταλμένη του NewsIt, Μαίρη Καλουτσάκη συνάντησε κάποιους από αυτούς…

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα έγινε η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν τον ημιτελικό με την Παρτιζάν στο Παλέ ντε Μπερσί. Μοναδικός απών ο Κώστας Παπανικολάου (ούτως ή άλλως δεν θα ήταν στην 12άδα) ο οποίος ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές.

ΦΩΤΟ NEWSIT

ΦΩΤΟ NEWSIT

Μετά το τέλος της συνέντευξης τύπου ο Παναγιώτης Γιαννάκη και ο Τζος Τσίλντρες φωτογραφήθηκαν με το τρόπαιο μπροστά από τον πύργο του Άιφελ. Δείτε το βίντεο που ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της KΑΕ Ολυμπιακός.

Φυσικά από την πρωτεύουσα της Γαλλίας δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Τα “αφεντικά” του Ολυμπιακού έφτασαν στο Παρίσι το μεσημέρι της Πέμπτης για να παρακολουθήσουν από κοντά τα παιχνίδια της ομάδας.

Θυμηθείτε τον τελικό του 1997 Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 73-58

Δείτε τις 10 καλύτερες φάσεις του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα

Ο Τζος Τσίλντρες φωτογραφίζεται μπροστά από την τεράστια αφίσα του, ΦΩΤΟ EUROLEAGUE.

Κοντά στους Κλίπερς ο Σχορτσιανίτης

Σισκάουσκας: Φαβορί ο Ολυμπιακός

Στον πρώτο ημιτελικό η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ποιότητα κόντρα στην εμπειρία. Ο Ματίας Σμόντις επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Ρώσων αλλά το ζητούμενο είναι το σε ποια κατάσταση θα παρουσιαστεί στο Παλέ Ντε Μπερσί.

Ο Ζόραν Πλάνινιτς και ο Πιτ Μάικλ τα λένε λίγες ώρες πριν το ματς ΤΣΣΚΑ - Μπαρτσελόνα, ΦΩΤΟ EUROLEAGUE.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον Σκάι όπως και το ματς του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν που θα ξεκινήσει τρεις ώρες αργότερα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε