Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Το μπάχαλο με τον τελικό του Κυπέλλου συνεχίζεται!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Εχει… χαθεί η μπάλα με τον τελικό του Κυπέλλου! Δεν την έκρυψε κάποιος ποδοσφαιριστής με τα… μαγικά του πόδια. Αυτό θα ήταν ευχής έργον. Με απλά λόγια παραμένει το μπάχαλο και ουδείς γνωρίζει αν και πότε πρόκειται να διεξαχθεί αυτό το παιχνίδι.

Η ΕΠΟ δεν κάνει βήμα πίσω. Ενημέρωσε τις δύο ομάδες, Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους και αρμόδιους φορείς ότι ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί στις 15 Μαΐου.

Θα διεξαχθεί; Ο Κοντονής αναμένεται αύριο και επίσημα να πατήσει πάνω στο 10ήμερο που έχει ορίσει ως περίοδο  απαγορευτική για την τέλεση του αγώνα, ενώ και η Αστυνομία δεν δίνει εγγυήσεις για τη διεξαγωγή.
Η ΕΠΟ από την άλλη τόνισε ότι μόνο η αστυνομία μπορεί να μπλοκάρει το ματς και έπειτα να ζητήσει νέα αναβολή ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Για την Κυριακή, 15 Μαΐου έχουν προγραμματιστεί τα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής των playoffs της Super League και η διοργανώτρια αρχή έχει εξηγήσει στη NOVA ότι αυτά θα διεξαχθούν κανονικά.

Οι ημερομηνίες βέβαια για τους αγώνες είναι μετρημένες και η υπόθεση του Κυπέλλου παραμένει αίνιγμα. Κυκλοφόρησε επίσης το σενάριο να διεξαχθεί στις 2 Ιουνίου. Ενδεχόμενο, το οποίο προκάλεσε… γέλια σε πολλούς! 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε