Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Το πρώτο tweet της Σαπεκοένσε μετά τη συντριβή του αεροσκάφους

Το πρώτο tweet της Σαπεκοένσε μετά τη συντριβή του αεροσκάφους

Η πρώτη αντίδραση της διοίκησης της Βραζιλιάνικης ομάδας, μετά την είδηση της συντριβής του αεροσκάφους που μετέφερε τη φιναλίστ του πρώτου τελικού του κόπα Σουνταμερικάνα.

Στάση αναμονής κρατά η διοίκηση της ομάδας της Σαπεκοένσα, μετά τη συντριβή του αεροπλάνου που μετέφερε την ομάδα στην Κολομβία και το αεροδρόμιο του Μεντεγίν.

Το tweet από τον επίσημο λογαριασμό της “Chape” αναφέρει πως ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Ιβάν Τόζο αναμένει την επίσημη δήλωση των αρχών της Κολομβία, προκειμένου η Σαπεκοένσα να προβεί σε κάποια επίσημη δήλωση.

Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στο αεροπλάνο, ήταν οι εξής: Ντανίπλο, Φολμαν, Χιμένες, Ντένερ, Άλαν Ρούσελ (27 ετών, έχει διασωθεί και βρίσκεται στο νοσοκομείο), Καραμέλο, Μαρσέλο, Φιλίπε Μασάδο, Τιέγκο, Νέτο, Ζοσιμάρ, Ζιλ, Σέρχιο Μανοέλ, Ματέους Μπιτέκο, Κλέμπερ Σαντάνα, Άρθουρα Μάια, Κέμπες, Ανανίας, Λούκας Γκόμες, Τιαγκουίνιο, Μπρούνο Ρανζέλ, Κανέλα.

Πέρα από τους παίκτες, σύμφωνα με το ραδιόφωνο της Μπογκοτά “Caracol Radio” ήταν στο αεροπλάνο οκτώ μέλη της διοίκησης της ομάδας, 21 δημοσιογράφοι και τρεις φιλοξενούμενοι του συλλόγου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε