Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Το τελευταίο “αντίο” στον “μεγάλο” Θόδωρο Νικολαΐδη! [pics]

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για το “ύστατο χαίρε” στον εκδότη και ιδρυτή της εφημερίδας “Φως των Σπορ” Θόδωρο Νικολαΐδη.

Φίλοι, συγγενείς και απλοί γνωστοί βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης στον ιερό ναό Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο για να αποχαιρετήσουν τον Θεόδωρο Νικολαΐδη, που υπήρξε μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της ελληνικής δημοσιογραφίας.

Το “παρών” στην κηδεία έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναίκού, Γιώργος Βαρδινογιάννης, αρκετά μέλη της “οικογένειας” του Ολυμπιακού -μεταξύ αυτών και ο Σάββας Θεοδωρίδης- όπως και ο Μίμης Δομάζος και Αντώνης Αντωνιάδης.

Μεταξύ άλλων, στεφάνι έστειλαν ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης,  η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης και ο αντιπρόεδρος της UEFA, Θοδωρής Θεοδωρίδης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε