Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Τραυματισμοί και κάρτες “πονοκεφαλιάζουν” τον Λίνεν

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Γερμανός τεχνικός προσπαθεί να τονώσει το ηθικό των παικτών του, αλλά αυτό που τον ανησυχεί έντονα είναι οι τραυματισμοί και ο… κίτρινος πυρετός

Ο Έβαν Λίνεν δεν καταθέτει τα όπλα και πιστεύει πως η ομάδα του έχει την ποιότητα να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Πάντως αυτό μόνο εύκολο δεν δείχνει πως θα είναι, αφού η ψυχολογία της ομάδας είναι… τραυματισμένη, ενώ και οι επιλογές που έχει στα χέρια του μειώνονται.

Η κόπωση των νεαρών παικτών είναι εμφανής, ενώ ο “κίτρινος πυρετός” των καρτών και οι συχνοί τραυματισμοί προκαλούν πονοκέφαλο. Οι Λαγός, Φούντας και Τσίτας υπέστησαν θλάση και τη Δευτέρα θα φανεί πόσο καιρό θα μείνουν εκτός δράσης, ενώ εκτός από τα ματς πρωταθλήματος, υπάρχουν και αυτά του Κυπέλλου, με τις μέρες ξεκούρασης να μειώνονται για τους «κιτρινόμαυρους».

Την ίδια ώρα, οι βασικοί παίκτες της ομάδας έχουν ήδη αρχίσει να γεμίζουν κάρτες. Ο Κορδέρο θα λείψει από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ Βλάχος και Φέτσης θα απουσιάσουν από τα παιχνίδια με Πανθρακικό και Ατρόμητο. Τέσσερις κάρτες συμπλήρωσε ο Κοντοές και θα αποφασιστεί σε ποιο ματς θα εκτίσει, ενώ στο όριο είναι αρκετοί ακόμη: Βλάχος (6), Κατίδης (3), Φούντας (3) και Κουτρουμπής (3).

Και μέσα σε όλα αυτά, δεν φαίνεται να υπάρχουν άμεσες εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό, καθώς οι επαφές υποψηφίων επενδυτών με τους πιστωτές θα τραβήξει κι άλλο χρονικά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε