Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Τρέλα και παράνοια!

Τρέλα και παράνοια!
Περισσότεροι από 6.000 φίλοι του ΠΑΟΚ έδωσαν το παρόν στην Τούμπα, στην τελευταία προπόνηση του “δικεφάλου” πριν την ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Παρόν και το ελικόπτερο της αστυνομίας που εξόργισε τον κόσμο. Αντίθετος με τα δρακόντεια μέτρα ο Ζαγοράκης είπε: “Κάνουν λες και παίζουμε σε ξένη χώρα”. Τα πλάνα του Χάβου. Δείτε το βίντεο.

Μπορεί να μην έχουν δικαίωμα εισόδου στον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (Τετάρτη 02/02), όμως οι φίλοι του ΠΑΟΚ έδωσαν βροντερό παρόν στην τελευταία προπόνηση της ομάδας τους.
 
Αν και η προπόνηση της Τρίτης ήταν προγραμματισμένη για τις 17:30 οι οπαδοί του “δικεφαλου” άρχισαν να μαζεύονται μιάμιση ώρα νωρίτερα. Τελικά, την ώρα της προπόνησης, περίπου 6.000 φίλαθλοι γέμισαν τις θύρες 1,2,3, ενώ αρκετά άτομα βρέθηκαν και στην 4 για να στείλουν το δικό τους μήνυμα στήριξης στους παίκτες.
 
Πλην όμως, δεν ήταν μόνοι τους, αφού στον ουρανό πάνω από την Τούμπα πετούσε το ελικόπτερο της αστυνομίας τόσο για να ελέγξει τον χώρο, όσο και ως πρόβα τζενεράλε ενόψει των μέτρων που θα παρθούν στο παιχνίδι της Τετάρτης. Όπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσία και μόνο του ελικόπτερου, προκάλεσε την αντίδραση του κόσμου που ξεσπούσε σε χειρονομίες και συνθήματα κατά της αστυνομίας, κάθε φορά που το έβλεπε.
 
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δημιούργησαν ατμόσφαιρα ντέρμπι, φωνάζοντας συνθήματα και ανάβοντας καπνογόνα, ενώ φώναζαν ρυθμικά το όνομα του κάθε παίκτη.
 
Στο εσωτερικό δίτερμα που πραγματοποίησε ο Μάκης Χάβος, έδειξε και τα πλάνα του για την 11άδα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι “βασικοί” ήταν σε διάταξη 4-4-2, με τον Χαλκιά στο τέρμα, τους Σνάουτσνερ, Λίνο, Τσιρίλο και Σαβίνι (αντί του απόντα Κοντρέρας) στην άμυνα. Γκαρσία και Ιβιτς ήταν στον κεντρικό άξονα, με τον Τσουκαλά αριστερά, τον Βιεϊρίνια δεξιά και τους Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη στην επίθεση.
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε