Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τρόμος στην Αθήνα! Με κουκούλες και καδρόνια Έλληνες και Σέρβοι οπαδοί (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Το κλίμα σε Αθήνα και Πειραιά μυρίζει… μπαρούτι, μια ημέρα πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με Έλληνες, Κροάτες και Σέρβους οπαδούς να έχουν στο “πόδι” τις Αρχές.

Το σενάριο… τρόμου φαίνεται πως μπήκε σε εφαρμογή τη Δευτέρα, όταν δύο οπαδοί της κροατικής ομάδας δέχθηκαν επίθεση μέσα σε ταξί, ενώ μετά από έλεγχο της Αστυνομία στα Τέμπη συνελήφθησαν 41 Σέρβοι και Βόσνιοι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα που ταξίδευαν με προορισμό την Αθήνα.

Αυτά ήταν μόνο η αρχή, αφού το βράδυ της Τρίτης -λίγο μετά τις 8- πάνω από 500 άτομα, Έλληνες και Σέρβοι, συγκεντρώθηκαν στο Μοναστηράκι και ξεκίνησαν μια πορεία φορώντας full face κουκούλες και κρατώντας καδρόνια.

Τα συγκεκριμένα “καλόπαιδα” ανέβηκαν μέσω της Ερμού προς Σύνταγμα, αλλά η πορεία τους σταμάτησε τελικά στην πλατεία Συντάγματος, όπου “αναχαιτίστηκαν” από δύο διμοιρίες των ΜΑΤ. Οι αστυνομικές δυνάμεις τους οδήγησαν πάλι προς το Μοναστηράκι και αφού έκλεισαν οι γύρω δρόμοι προσωρινά, τους έβαλαν και πάλι στο τρένο προς Πειραιά.

Άξιο αναφοράς πως ο λογαριασμός “It’s an ultra life”, ο οποίος ασχολείται με τις δράσεις οργανωμένων οπαδών στην Ευρώπη, ανέβασε φωτογραφία και βίντεο στα οποία αναφέρεται πως Έλληνες και Σέρβοι οπαδοί ψάχνουν Κροάτες και φίλους του Παναθηναϊκού (της Θύρας 13) στην Αθήνα.

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε