Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τζόλε: “Αν γύριζα τον χρόνο θα έπαιζα στο ντέρμπι”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο ποδοσφαιριστής που επί χρόνια αποτέλεσε “σημαία” του Ολυμπιακού μίλησε για το αυριανό ντέρμπι των “αιωνίων”. “Δεν γίνονται προβλέψεις σε αυτά τα ματς”, τόνισε.

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς θα βρεθεί στο “Γ.Καραϊσκάκης” για να παρακολουθήσει από κοντά το ματς και τόνισε ότι αν μπορούσε θα ήθελε να παίξει.

“Πολύ δύσκολα κάνεις προγνωστικά στα ντέρμπι. Σίγουρα βλέποντας τα παιχνίδια και τις δυο ομάδες, ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα, είναι και στο +7, αλλά απομένει να δούμε τι θα γίνει στον αγωνιστικό χώρο”, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103.3, όταν ρωτήθηκε για προγνωστικά.

“Ο Ολυμπιακός δεν θα μπει σε διαδικασία να σκεφτεί το προβάδισμα του +7. Το θέλει πάρα πολύ για πολλούς λόγους, για το γόητρο, τον κόσμο και θα είναι πολύ αποφασισμένος. Άλλος ένας λόγος είναι ότι δεν τα πήγε καλά στα ντέρμπι φέτος, περιμένουμε καλύτερη εικόνα και πιστεύω ότι είναι μια ευκαιρία για να δείξουν ότι μπορούν να σταθούν οι παίκτες στα ντέρμπι. Μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός είναι νέα ομάδα, χτίζεται φέτος, έχει πολλές δυνατότητες, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν στον αγωνιστικό χώρο”, συνέχισε.

Αναλυτικά οι υπόλοιπες δηλώσεις του Τζόρτζεβιτς:

Για το αν ο Ολυμπιακός πρέπει να πέσει πάνω στον Σισέ: “Ο Σισέ πραγματικά είναι σε μια κατάσταση πολύ καλή όλη τη σεζόν κι έχει βγάλει σε αρκετές περιπτώσεις τον Παναθηναϊκό από τη δύσκολη θέση. Χρειάζεται μια ιδιαίτερη προσοχή, αλλά υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που θέλουν προσοχή. Δεν μπορείς να προσέχεις μόνο έναν παίκτη”.

Για τους παίκτες-κλειδιά του Ολυμπιακού: “Πιστεύω ότι υπάρχουν 6-7 παίκτες που μπορούν να δώσουν λύσεις στο σκοράρισμα σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που τα περιμένει όλα από έναν παίκτη. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο προβάδισμα στο σκοράρισμα. Ο Ριέρα είναι σε πολύ καλή κατάσταση τον τελευταίο μήνα. Υπάρχουν αρκετές λύσεις, ο Φουστέρ, ο Ιμπαγάσα, ο Πάντελιτς, ο Μιραλάς κι άλλοι. Σημαντικό είναι ότι βγάζουν ομαδικότητα και δεν είναι ατομιστές”.

Για το παίκτη του Ολυμπιακού που έχει ξεχωρίσει:
“Ο Μιραλάς κάνει πολύ καλή χρονιά, ο Φουστέρ σε πολύ καλή κατάσταση κι έχει δώσει λύσεις. Για Ιμπαγάσα και Ριέρα τους ξέρουμε χρόνια. Είναι αρκετοί οι παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Για τον Ολυμπιακό δουλεύει ο χρόνος, ήρθαν 15 παίκτες το καλοκαίρι και θέλει χρόνο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε