Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Βαλβέρδε: Θέλω οπωσδήποτε το πρωτάθλημα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε διεξήχθη η προπόνηση του Ολυμπιακού. Τι είπε ο Βάσκος με τον Κοβάσεβιτς για τα μεταγραφικά και η ομιλιά προς τους παίκτες, στην οποία απαίτησε το πρωτάθλημα.

Ο 46χρονος προπονητής έφτασε στην Αθήνα το μεσημέρι της Δευτέρας με το ιδιωτικό τζετ του Βαγγέλη Μαρινάκη μετέβη-με μια μικρή στάση στο ξενοδοχείο που θα διαμείνει προσωρινά-στο προπονητικό κέντρο των “ερυθρόλευκων” και έπιασε… δουλειά.
 
Ο νέος τεχνικός τεχνικός του Ολυμπιακού προτίμησε να αφήσει την εκγύμναση της ομάδας στον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και παρακολούθησε την προπόνηση, ενώ είχε την ευκαιρία να τα πει με τους παλιούς του γνώριμους και να γνωρίσει τα νέα πρόσωπα της ομάδας. Στις πρώτες δηλώσεις του στους παίκτες, ο Βάσκος προπονητής έδειξε τις διαθέσεις του: “Περιμένω από όλους σκληρή δουλειά. Θα αλλάξουμε αρκετά πράγματα. Θέλουμε οπωσδήποτε το πρωτάθλημα”.
 
Παράλληλα είχε συζήτηση με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τα μεταγραφικά θέματα. Σε αυτή τη σύσκεψη έπεσαν στο τραπέζι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, αλλα και ονόματα ποδοσφαιριστών που αποτελούν στόχους των Πειραιωτών.
 
Ο Βάσκος τεχνικός θα παρουσιαστεί επίσημα από την “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ το μεσημέρι της Τρίτης και ακολούθως θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε