Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

“Βάζετε λεφτά ή πουλάμε παίκτες” το τελεσίγραφο Γόντικα στους μετόχους

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού πιθανότατα θα φανούν οι προθέσεις των μετόχων για την επόμενη χρονιά, αφού ο προεδρεύων αντιπρόεδρος είναι έτοιμος να θέσει τελεσίγραφο προς αυτούς.

Ο Δημήτρης Γόντικας που πλέον έχει εικόνα για τα οικονομικά της ΠΑΕ γνωρίζει ότι χρειάζονται χρήματα για να μπορέσει η ομάδα να ενισχυθεί το καλοκαίρι.

Έτσι η πρόταση του θα είναι να γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκ. ευρώ και θα περιμένει την απάντηση των μετόχων οι οποίοι αν συμφωνήσουν θα πρέπει να καλύψον το συγκεκριμένο ποσό.

Σε περίπτωση που ο Δημήτρης Γόντικας συναντήσει την αντίδραση των μετόχων θα τους ξεκαθαρίσει ότι θα πρέπει να πουληθούν παίκτες. Από τον Παναθηναϊκό αυτό που προκύπτει είναι ότι επιθυμούν να ακούσουν προτάσεις για ολούς τους παίκτες εκτός από τον Σισέ που δεν πωλείται.

Οι παίκτες που θα μπορούσαν να φέρουν κάποια χρήματα στον Παναθηναϊκό είναι οι Λέτο, Νίνης, Χριστοδουλοπουλος, Τζόρβας και Σιμάο.

Στο θέμα του Βύντρα, προέκυψε οικονομική διαφορά στη συνάντηση που υπήρξε μιας και ο παίκτης ζητάει 700.000 ευρώ ετησίως καθαρά, ενώ η πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν 650.000 ευρώ το χρόνο μαζί με μπόνους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε