Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 17 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Βίκυ Αρβανίτη: "Πατώντας ταυτόχρονα σε δύο ημισφαίρια!"

Βίκυ Αρβανίτη: `Πατώντας ταυτόχρονα σε δύο ημισφαίρια!`
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 25.09.2012 | 07:06

tlife

Ταξιδέψαμε με τη Μαρία έως εδώ, στην άλλη άκρη του κόσμου, για το Latitude Zero!

Καλησπέρα από Βραζιλία!
Συγκεκριμένα από Macapa, ένα μέρος όπου χωρίζονται τα δύο ημισφαίρια, βόρειο και νότιο, δηλαδή στον ισημερινό. Ταξιδέψαμε με τη Μαρία έως εδώ, στην άλλη άκρη του κόσμου, για το Latitude Zero!

Πρόκειται για ένα διαφορετικό event που οργανώνει η Red Bull και γίνεται σε ένα συγκεκριμένο σημείο του πλανήτη, το λεγόμενο σημείο… μηδέν.  Εδώ θα παίξουμε έναν αγώνα εκπροσωπώντας το βόρειο ημισφαίριο μαζί με την αντρική ομάδα των Αμερικανών Todd Rogers και Phil Dauhausser.

/
/

Απέναντι μας, θα έχουμε την ομάδα του νότιου ημισφαιρίου, που αποτελείται από την αντρική ομάδα των Βραζιλιάνων Ricardo και Bruno Schmidt ενώ το γυναικείο δίδυμο αποτελείται από την επίσης Βραζιλιάνα Maria Clara και την Tasmin Hinchley από την Αυστραλία!

/
/

Αυτή η πρωτότυπο αναμέτρηση θα διεξαχθεί με χρόνο, δηλαδή θα διαρκέσει περίπου μιάμιση ώρα. Τα πρώτα 20 λεπτά θα αγωνιστούμε εμείς με την αντίπαλη γυναικεία ομάδα, τα επόμενα 20 θα κοντραριστούν οι δύο αντρικές ομάδες και τα καλύτερα έρχονται στο τέλος όπου για περίπου 45 λεπτά, θα παίξουμε 4 εναντίον 4!

Θα είναι πολύ ωραίο event, άλλωστε η Red Bull μας έχει συνηθίσει σε αντίστοιχες διοργανώσεις. Αυτές τις μέρες θα προπονηθούμε εδώ καθώς προερχόμαστε από διακοπές, ώστε να είμαστε έτοιμες για τον αγώνα του Σαββάτου. 

Περισσότερα στη συνέχεια.... 
Βίκυ


Βίκυ Αρβανίτη

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο