Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Χωρίς τους διεθνείς στην Κύπρο η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Με σημαντικές απουσίες θα ταξιδέψει η Ένωση στην Κύπρο για το τουρνουά της Ανόρθωσης. Εκτός οι διεθνείς, μέσα οι νεαροί Τσίτας και Φέτσης.
Μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να τεστάρει κάποιους παίκτες, θα έχει ο Μανόλο Χιμένεθ στα δύο φιλικά της Κύπρου απέναντι σε Ανόρθωση (9/8, 21:00) και ΑΕ Λεμεσού (10/8, 21:30).
 
Με τον “δικέφαλο” δεν θα αγωνιστούν οι διεθνείς Λυμπερόπουλος, Καφές, Μάκος, Μανωλάς, Γκούντγιονσεν και Χέλγκασον, καθώς και ο τραυματίας Γκέντσογλου.
 
Ο προπονητής της Ένωσης πήρε μαζί του όλους τους διαθέσιμους παίκτες, συμπεριλαμβανομένων των Θωμά Τσίτα (που θα υπογράψει μόλις μείνει ελεύθερος από την Ηρακλή) και τον υπό δοκιμή Φώντα Φέτση.

Στην Αθήνα θα μείνει μοναχά ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης, που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα.Όσον αφορά στον Χέρολντ Γκουλόν, πιθανότατα θα δοκιμαστεί στις προπονήσεις με την επιστροφή της αποστολής από τη Μεγαλόνησο, εκτός και εάν έρθει το έγγραφο από την Μπλάκμπερν που θα του δίνει τη σχετική άδεια.

 
Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Μοσχονάς, Δέλλας, Κοντοές, Καράμπελας, Γεωργέας, Τσουκαλάς, Κάλα, Εγγλέζου, Γκερέιρο, Αγκιρίμπα, Φέτσης, Μπερνς, Κλωναρίδης, Κάρλος, Σιαλμάς, Νικόλτσης, Λεονάρντο, Μπέλεκ, Κατσέτης, Τσίτας, Λάγος

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε