Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

“Υποτιμητική η πρόταση της ΑΕΚ για τον Γεωργιάδη”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Πέτρος Θεοδωρίδης αποκάλυψε τη μεγάλη διαφορά στο οικονομικό που υπάρχει με την ΑΕΚ αφήνοντας ορθάνοιχτη την πιθανότητα να μείνει ο Γεωργιάδης στον Πανσερραϊκό.

Ολυμπιακός και ΑΕΚ ερίζουν για Κεϊτά

Αδαμίδης: Στόχος είναι πάντα το πρωτάθλημα

Με δηλώσεις του στην Εξέδρα ο πρόεδρος των Σερραίων μίλησε για την πρόταση της ΑΕΚ:

“Είμαστε σε μεγάλη απόσταση. Μας έγινε μια πρόταση που θεωρώ πως είναι υποτιμητική για το μέγεθος της ΑΕΚ και η οποία ασφαλώς δεν μας συγκίνησε. Το ζήτημα δεν είναι το κλίμα, αλλά αν θα κλείσει η συμφωνία. Η ΑΕΚ ήξερε πού ήρθε και με ποιον έχει να κάνει. Αν αυτή είναι η τελική της πρόταση, καλύτερα να χτυπήσει άλλη πόρτα. Η πρόταση δεν έχει καν σχέση με αυτή του Δεκεμβρίου. Εγώ δεν έθεσα θέμα έμψυχων ανταλλαγμάτων. Αυτό είναι σε δεύτερη μοίρα. Θα ερμήνευα την κίνηση της ΑΕΚ για τον Γεωργιάδη με αυτά τα λεφτά σαν ένα είδος εντυπωσιασμού. Σαν ένα επικοινωνιακό τρικ που ενδεχομένως να σχετίζεται και με το κίνημα των Supporters.

Θα γίνει μία νέα επαφή. Αν εξακολουθήσει να είναι η ίδια πρόταση, δεν θα πουλήσω. Θα κρατήσω τον Γεωργιάδη για να μας βοηθήσει να κερδίσουμε την άνοδο και μετά ας φύγει ελεύθερος. Θεωρώ ότι ακόμη και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όταν ακούσει το όνομα της πρότασης, θα αντιληφθεί ότι ουσιαστικά είναι σαν να μην τον υπολογίζουν.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε